Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2010 - Anul XV, nr. 89 (4380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 770 de şoferi au rămas fără permis sâmbătă

Peste 770 de şoferi au rămas fără permis, poliţiştii rutieri constatând, sâmbătă, în cadrul unei ample acţiuni desfăşurată la nivel naţional, 150 de infracţiuni, dintre care 125 la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi 25 de altă natură.

Sâmbătă, între orele 10.00 - 20.00, la nivel naţional, poliţişti de poliţie rutieră şi ordine publică din cadrul tuturor unităţilor teritoriale au organizat o acţiune pentru combaterea neregulilor în trafic. Pe toată durata acţiunii, la nivel naţional, nu s-a înregistrat nici un accident mortal, precizează, duminică, Poliţia Română.

Sursa citată subliniază faptul că acţiunea a urmărit depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pentru monitorizarea traficului, în acţiune au fost angrenaţi peste 3.200 de poliţişti rutieri şi de ordine publică şi 550 de aparate destinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei de deplasare a autovehiculelor.

"Poliţiştii au constatat 150 de infracţiuni, dintre care 125 la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi 25 de altă natură, şi au reţinut 771 de permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Din totalul de permiselor suspendate, 242 au fost reţinute pentru depăşiri neregulamentare, 195 pentru depăşirea vitezei de deplasare cu mai mult de 50 de km/oră, 143 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor care au acest drept, 38 pentru consumul de băuturi alcoolice, 37 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, 15 pentru neacordare prioritate auto şi 101 pentru alte abateri", informează Poliţia Română.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 770 de şoferi au rămas fără permis sâmbătă.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 770 de şoferi au rămas fără permis sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei