Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 apr 2010 - Anul XV, nr. 77 (4368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproximativ 15.000 de poliţişti vor asigura ordinea şi liniştea publică de Paşte

Aproximativ 15.000 de poliţişti, dintre care peste 5.000 de ofiţeri de teren, vor asigura ordinea şi liniştea publică în perioada Sărbătorilor Pascale, respectiv în perioada 1 - 5 aprilie.

Aproximativ 15.000 de poliţişti, dintre care peste 8.700 de la ordine publică, vor acţiona în perioada sărbătorilor pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru apărarea patrimoniului public şi privat, în localităţile urbane şi rurale, în special în locurile de pelerinaj, staţiuni turistice şi zone de agrement, pentru evitarea producerii oricăror incidente, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Poliţiştii vor acţiona în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, media zilnică a patrulelor din teren fiind de peste 5.000, dintre care aproximativ 2.000 de cadre pedestre şi peste 3.000 auto, folosind aproximativ 3.200 de vehicule.

Echipajele vor supraveghea peste 14.000 de de biserici ortodoxe şi 1.000 catolice, dintre care 63 de catedrale.

Aproape 2.000 de poliţişti au fost desemnaţi să participe la peste 200 de manifestări religioase de amploare (la care participă peste 1.000 de persoane) sau la care vor fi prezenţi demnitari români sau străini.

În această perioadă vor fi intensificate activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor cu violenţă şi de neutralizare a unor acţiuni de natură să împiedice desfăşurarea normală a manifestărilor specifice acestor sărbători.

Poliţiştii vor acorda o atenţie deosebită staţiunilor turistice de pe Valea Prahovei, Nordul Moldovei, dar şi altor zone unde sunt aşteptaţi numeroşi participanţi.

Echipele de ordine publică vor mai patrula în staţiile de cale ferată şi metrou, pe trenurile de călători şi pe celelalte mijloace de transport în comun din zonele aglomerate, pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor de sau din bagaje şi din buzunare, în special pe cele care circulă spre şi dinspre litoralul Mării Negre, Nordul Moldovei şi zona staţiunilor balneo-climaterice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ 15.000 de poliţişti vor asigura ordinea şi liniştea publică de Paşte.
 Vizualizări articol: 364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproximativ 15.000 de poliţişti vor asigura ordinea şi liniştea publică de Paşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei