Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Părinţii elevelor de la o şcoală din Ploieşti care s-au bătut au fost amendaţi de către poliţişti

Părinţii celor două eleve de la şcoala Nicolae Simache din Ploieşti, care s-au bătut în şcoală şi în curtea unităţii de învăţământ, au fost amendaţi de către poliţişti, IPJ Prahova exprimându-şi nemulţumirea că directorul şcolii nu a anunţat poliţia în legătură cu acest incident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Radu Dan, poliţiştii s-au autosesizat după ce presa a dat publicităţii imagini în care două eleve din clasa a şaptea de la școala Nicolae Simache din Ploiești apar bătându-se şi înjurându-se, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, părinţii celor două fete au fost amendaţi în baza Legii 61/1991 pe motiv că nu au luat măsurile necesare pentru a-i împiedica pe copii de la fapte de vagabondaj, cuantumul amenzii fiind de o sută de lei pentru părinţii fiecăreia dintre eleve.

Potrivit reprezentanţilor şcolii în care învaţă cele două tinere, una dintre fete este copil adoptat.

Radu Dan a declarat că părinţii băiatului care a filmat scenele şi care le-a postat pe Internet nu au fost sancţionaţi.

Într-un comunicat dat publicităţii joi, IPJ Prahova îşi exprimă nemulţumirea faţă de faptul că poliţiştii nu au fost sesizaţi de către conducerea şcolii cu privire la acest incident.

Două eleve ale şcolii Nicolae Simache din Ploieşti s-au luat la bătaie, luni, într-o pauză, din cauza unui penar, cele două tinere bătându-se şi înjurându-se. Scenele au fost filmate de un coleg de clasă care le-a postat apoi pe un site, conducerea şcolii "Nicolae Simache" din Ploieşti declanşând, miercuri, o anchetă în acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Prahova, Aurel Graur, la Şcoala "Nicolae Simache" din Ploieşti s-a constituit o comisie de anchetă după ce două eleve din clasa a VII-a s-au bătut în incinta şi în curtea unităţii, incidentul fiind filmat de către un coleg al acestora, care le-a postat pe Internet.

Directoarea Şcolii "Nicolae Simache", Georgeta Pană, a declarat, miercuri, că cei trei elevi vor avea nota scăzută la purtare, precizând că niciunul nu poate fi exmatriculat întrucât o astfel de sancţiune nu se aplică în învăţământul gimnazial.

Diriginta clasei în care învaţă cele două eleve implicate în scandal, Angela Neacşu, a afirmat că incidentul dintre fete este "un conflict minor şi ancestral, când un copil ia penarul altui copil".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Părinţii elevelor de la o şcoală din Ploieşti care s-au bătut au fost amendaţi de către poliţişti.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Părinţii elevelor de la o şcoală din Ploieşti care s-au bătut au fost amendaţi de către poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei