Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2009 - Anul XIV, nr. 60 (4046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CV Tudor a avertizat un fotograf că el nu e Sexi Brăileanca

Liderul PRM CV Tudor a fost enervat, ieri, de un jurnalist care îl fotografia, spunându-i acestuia că nu e nici Sexi Brăileanca nici Romaniţa Iovan şi avertizându-l că nu-l va surprinde cu "mâna în nas", după care i-a reproşat unui simpatizant că doarme la conferinţele de presă ale partidului.

Săptămâna trecută, liderul PRM făcuse apel la membrii PRM care tuşesc şi au viroze să nu mai vină la conferinţele de presă.

"Poate îl trezeşte cineva pe domnul care doarme. Nu mai dormiţi la conferinţele mele de presă, vă rog mult! Înţeleg că sunteţi obosit. Veniţi la mine în birou, vă dau un pat pliant", a spus C.V.Tudor, în conferinţa de presă a partidului, după ce a prezentat un comunicat de presă în care şi-a spus părerea despre situaţia politică şi economică a ţării.

Înainte de a-l vedea pe simpatizantul PRM care dormea în sala de conferinţe a partidului, Vadim Tudor s-a arătat nemulţumit de faptul că un fotoreporter l-a fotografiat de multe ori pe liderul PRM.

"Opriţi-vă, domnule! Nu suntem la şedinţe foto, nu sunt Sexi Brăileanca şi nici Romaniţa Iovan. Nu sunt nici fotomodel. Ai luat 150 de poze, doar, doar mă vezi cu mâna în nas. N-ai să mă vezi! Doar mă vezi culcat cu scaunul, n-ai să mă vezi! Doar, doar îl trezeşte cineva pe domnul care doarme. Nu mai dormiţi la conferinţele mele de presă, vă rog mult!", a spus C.V.Tudor.

 

Incidente la conferinţele PRM

De altfel, conferinţele de presă ale PRM, din ultima perioadă, adică după ce partidul nu a mai intrat în Parlament, au fost marcate de unele incidente sau nemulţumiri ale liderului PRM.

Seria a fost deschisă de Ana Mureşan, membru PRM şi fost ministru pe timpul regimului Ceauşescu, care a leşinat la două conferinţe de presă ale liderului PRM, prima oară fiind nemulţumită de scorul înregistrat de partid în alegeri şi a doua oară, din cauza tensiunii, spre disperarea lui C.V. Tudor, care a cerut ca Mureşan să nu mai vină la întâlnirile sale cu presa.

Vadim Tudor a continuat să se plângă fie că este prea cald în sală, fie că secretara este analfabetă şi i-a scris greşit comunicatul de presă, fie că nu mai are bani pentru a plăti chiria la sediul partidului, fie că a întârziat din cauza traficului, fie pentru că cel care filmează conferinţele partidului i-a "făcut microfonie".

Iar săptămâna trecută, liderul PRM a făcut apel la simpatizanţii partidului care tuşesc şi au viroză să nu mai vină la conferinţele de presă ale PRM pentru că-i distrag atenţia, atunci când prezintă comunicatul de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CV Tudor a avertizat un fotograf că el nu e Sexi Brăileanca .
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CV Tudor a avertizat un fotograf că el nu e Sexi Brăileanca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei