Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jandarmii, de pază la instanţe şi parchete

Paza sediilor instanţelor judecătoreşti, parchetelor şi Consiliului Superior al Magistraturii, a bunurilor şi valorilor aparţinând acestora, supravegherea accesului şi menţinerea ordinii interioare în aceste sedii, precum şi protecţia magistraţilor, ar putea fi asigurată de către jandarmi.

Ministerul Internelor şi Reformei Administrative (MIRA) a supus, ieri, dezbaterii publice un proiect de hotărâre pentru modificarea unor anexe din Hotărârea Guvernului nr.1486/2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi, precum şi pentru modificarea art.1 alin.(1) din Hotărârea Guvernului nr.719/2005 privind paza sediilor instanţelor judecătoreşti, parchetelor şi Consiliului Superior al Magistraturii, a bunurilor şi valorilor aparţinând acestora, supravegherea accesului şi menţinerea ordinii interioare necesare desfăşurării normale a activităţii în aceste sedii, precum şi protecţia magistraţilor.

Proiectul de act normativ are în vedere actualizarea denumirii unor obiective, precum şi actualizarea situaţiei unor obiective la care, în prezent, nu se mai asigură paza cu efective de jandarmi, precum obiectivele Agenţiei Naţionale de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

De asemenea, prin proiectul de act normativ se urmăreşte asigurarea pazei la unele obiective aflate în sfera de competenţă a Ministerului Justiţiei, prin suplimentarea numărului de efective de jandarmi, de la 4.241 de posturi la 4.288 de posturi, precum şi a Ministerului Economiei şi Finanţelor. Sediile Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţii Nucleare, a Agenţiei Naţionale de Integritate sau Agenţiei pentru Serviciile Societăţii Informaţionale sunt alte obiective cărora li se va asigura paza prin proiectul de act normativ.

Totodată, proiectul de hotărâre reglementează şi ridicarea pazei de la obiectivele Băncii Comerciale Române, începând cu 15 ianuarie 2008, precum şi actualizarea unor informaţii referitoare la obligaţiile instituite beneficiarilor de pază cu efective de jandarmi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmii, de pază la instanţe şi parchete.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Jandarmii, de pază la instanţe şi parchete5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte