Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 195 (6905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Doi tineri pe motocicletă au murit sub roțile unui autocar, într-o intersecție din Suceava. Video cu accidentul

Luni, 3 Septembrie 2018 (14:15:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Update:

Doi tineri care se deplasau pe o motocicletă au murit sub roțile unui autocar, într-un groaznic accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni. În jurul orei 3.00 din noapte, un autocar înmatriculat în Ucraina circula pe artera principală, Bulevardul 1 Decembrie, pe direcția dinspre Metro spre Spitalul Județean. Conform primelor cercetări ale polițiștilor, șoferul autocarului, un ucrainean în vârstă de 37 de ani, a virat la stânga, pe Calea Obcinilor, moment în care motocicleta care venea din celălalt sens al arterei principale, dinspre Spitalul Județean Suceava, a intrat sub autocar. Cei doi tineri de pe motocicletă au fost găsiți morți sub roțile autocarului, în partea din spate. Pe imaginile care surprind momentul accidentului se poate observa cât de tare venea motocicleta pe artera principală a orașului. Încercând să scape, motociclistul se lasă pe o parte. Motocicleta se izbește în fața autocarului, în timp ce cei doi tineri se duc direct sub roțile autocarului. În autocar erau 67 de persoane, din care 20 de copii.La fața locului au putut fi văzute imagini de coșmar, cei doi tineri fiind pur și simplu striviți sub roți. Unul dintre tinerii morți a fost identificat în persoana lui Liviu Alexandru Lucescu, de 29 de ani, din Ipotești. Celălalt tânăr nu era încă identificat. În doar două zile, pe 1 și 2 septembrie, în municipiul Suceava au murit în accidente șapte oameni. Este o situație fără precedent care trebuie să dea de gândit și să readucă polițiștii de la Biroul Rutier Suceava în stradă.

Update: Cei doi tineri care au murit se numesc Alex Lucescu, din Ipotești, cel care era posesorul motocicltei Kawasaki, și Ionuț Ghivnici, din Tișăuți - Ipotești. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri pe motocicletă au murit sub roțile unui autocar, într-o intersecție din Suceava. Video cu accidentul.
 Vizualizări articol: 16506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Doi tineri pe motocicletă au murit sub roțile unui autocar, într-o intersecție din Suceava. Video cu accidentul5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lipsă sensuri giratorii trimis de
( 4 sep 2018, 10:18:19
Lipsă sens giratoriu exact la locul accidentului, acolo lângă OMV. Și nu mă refer la un giratoriu normal, rotund, ci unul la scară mai mare cum e cel de la Unirii din București.
Un giratoriu în zonă ar:
1. elimina semafoarele
2. fluidiza traficul
3. permite celor de la ANL-uri să intre și să iasă
4. obliga șoferii să scadă viteza în zonă (sunt binecunoscute liniuțele de mașini și motociclete de la Galeria la primărie și invers)
5. oferi posibilitatea șoferilor de a întoarce dacă au greșit drumul
6. ELIMINA accidentele mortale din intersecție.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei