Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 97 (8626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Niculai Barbă îi transmite lui Gheorghe Șoldan că poate a mers pe drumul greșit și nu a văzut modernizările din județ din ultimii ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă i-a transmis deputatului social-democrat Gheorghe Șoldan că este posibil să fi mers pe drumul greșit și să nu fi văzut modernizările din județ din ultimii ani. Niculai Barbă a făcut referire la acuzațiile făcute la Baia de Gheorghe Șoldan cu privire la faptul că sute de kilometri de drumuri județene nu ar fi modernizate, în timp ce președintele CJ Suceava vorbește de începerea construcției autostrăzilor în județ. „Din nou în scenă, același penibil actor pentru alegerile locale, Gheorghe Șoldan, care, atunci când nu face poze cu proiecte care vin spre Suceava prin implicarea lui Gheorghe Flutur și a primăriilor din județ, se plimbă prin județ repetând spre un jenant monolog <nu s-a făcut nimic, nu s-a făcut nimic>, pe un ton care-i trădează evidența pe care tocmai o trăise cu propria privire, înainte de a se opri. Ar fi bărbătește și desigur corect să vorbească despre ce a nu au făcut predecesorii lui politici. Sunt convins că în lipsa acestei campanii, domnul Șoldan nici nu și-ar fi pus în gând să pășească prin toate locurile unde, doar în acest an și în ultima perioadă, s-au modernizat drumuri județene. Și se va mai putea întâlni desigur și în zilele următoare cu lucrări acolo unde mai sunt tronsoane de modernizat pe drumurile județene”, a spus Niculai Barbă.

El a precizat că, cel mai probabil, Gheorghe Șoldan a văzut în comuna Baia drumul modernizat de CJ Suceava în toamna anului trecut, care face legătura cu Fălticeni, drum pe care s-a turnat covor asfaltic. „La Vadu Moldovei, în Dumbrăvița, s-a turnat covor asfaltic, la Roșcani s-a turnat covor asfaltic în aceste zile, în Horodniceni, în Șaru Dornei, la Satu Mare, Grănicești, Forăști, Manolea, la Brodina se lucrează la modernizarea drumurilor. Se lucrează intens la Liteni - Moara, la Stroiești, la Todirești, la Ipotești, la Bosanci, la Udești, la Liteni, la Dolhasca. La Stulpicani și în multe alte locuri urmează, așa cum se face în fiecare an, unde este nevoie, să se execute lucrări de plombare”, a declarat Niculai Barbă. El a precizat că dacă lui Gheorghe Șoldan i-ar pasă cât de cât de acest județ, nu poate ignora cu atâta lejeritate că „în acest județ s-a făcut și se face, nu puteți nici măcar dumneavoastră să nu vedeți eforturile făcute de administrația liberală, căci în județ a atras miliarde de euro în ultimii ani”. 

Barbă a precizat că prin ceea ce spune, Gheorghe Șoldan demonstrează că „vorbele goale sunt politica pe care o faceți”. „Cred că până și politica, oricine ar face-o, este cu și despre lucruri concrete. Ar trebui să nu vă ascundeți că sunteți la guvernare, ori a fi la guvernare nu este doar despre ședințe foto. Recent, ați găsit Cazinoul de la Vatra Dornei deschis și ați bifat și acolo cu pozatul. Nu prea aveți vreun merit, cred că știți. Este meritul Bisericii, cu sprijinul administrației județene. În fine, vă mai spun că sucevenii sunt oameni care înțeleg repede adevărul, știu cine a făcut și ce a făcut fiecare. Vor taxa impostura, demagogia și șmecheria. Respingem cu fermitate vorbele goale, neadevărurile pe care le proliferați prin județ din dorința de a obține voturi. Noi, administrația liberală, am făcut ce trebuie în acest județ și suntem hotărâți să facem în continuare. Dumneavoastră, cu pălăvrăgeala. Mereu atât și doar atât”, a mai declarat Niculai Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Barbă îi transmite lui Gheorghe Șoldan că poate a mers pe drumul greșit și nu a văzut modernizările din județ din ultimii ani.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niculai Barbă îi transmite lui Gheorghe Șoldan că poate a mers pe drumul greșit și nu a văzut modernizările din județ din ultimii ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei