Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2015 - Anul XX, nr. 14 (5826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aşteptare

Lucian Harşovschi va putea prelua postul de viceprimar al Sucevei abia peste o lună de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar de a fost demis prin votul a 14 consilieri locali, Gavril Vîrvara rămâne în continuare viceprimar al municipiului Suceava cel puţin pentru aproape o lună de zile.

Lucian Harşovschi, noul viceprimar al Sucevei, desemnat prin voturile noii majorităţi din Consiliul Local, cea a PNL, mai are de aşteptat cel puţin până pe 16 februarie pentru a ocupa din nou biroul din Areni pe care l-a avut şi în mandatul 2008 – 2012.

Asta deoarece Gavril Vîrvara, care nu a fost prezent nici la şedinţa extraordinară de Consiliu Local în cadrul căreia a fost demis, se află deocamdată în concediu de odihnă.

Solicitarea de concediu de odihnă a fost depusă cu câteva zile înainte de şedinţa de Consiliu Local în care s-a decis înlăturarea sa din administraţia locală.

Efectuarea concediului de odihnă aferent anului anterior este obligatorie prin lege, încât Lucian Harşovschi trebuie să aştepte reîntoarcerea lui Gavril Vîrvara la serviciu, pentru a semna că ia la cunoştinţă de demiterea sa din funcţie, înainte să poată depune jurământul pentru cel de-al doilea mandat de viceprimar, care va fi unul scurt, de cel mult un an şi patru luni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucian Harşovschi va putea prelua postul de viceprimar al Sucevei abia peste o lună de zile.
 Vizualizări articol: 1846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Lucian Harşovschi va putea prelua postul de viceprimar al Sucevei abia peste o lună de zile3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Consiliu Local suceava trimis de
(20 ian 2015, 12:06:20
Actualul Consiliu Local probabil ca are cea mai slaba componenta de dupa 1989.De ani de zile orasul este scapat de sub control.Mentionam aici Termica,infrastructura,curaten vagabonzi,lipsa de identitate culturala a orasului.Toate acestea se datoreaza prestatiei execrabile a consilierilor nostri.Primarul a profitat de branbureala din Consiliu,a controlat totul si a condus orasul cum i-a bubuit mintea.Ca a plecat viceprimarul PSD Virvara si a venit viceprimarul PDL Harsovschi(sau Casovschi cum ii spun pretenii) n-are nici o relevanta.Domnul cu pricina a mai fost patru ani viceprimar.Ceea ce este halucinant este faptul ca in omponenţei AGA la SC ACET Suceava au marit numărul consilierilor de la trei la opt membri.Pai ce facem fratilor ,toti consilierii vor sa fie membrii AGA?Sa mai pomenim de traseistii politici care pleaca de la un partid la altul si apoi se intorc la primul partid si asa mai departe????
1.1  RE: Consiliu Local suceava trimis de
(20 ian 2015, 13:22:50
,,Actualul Consiliu Local probabil ca are cea mai slaba componenta de dupa 1989.'' mare adevar grait ,si asta din cauza ca e condus de un CRISMAR sef si inca vro trei membri BODEGARI, care urmaresc doar interesele proprii si cei de la DNA - SRI nu deschid seltarele miraculoase = interese.

2.   Inventii bucovinene trimis de
(20 ian 2015, 12:17:06
Primarul Lungu a patentat inventia la OSIM ""sa infingem pavele(de la Symetrica)in gropi precum tanti Aglaia infinge cristalele Svarovski in mamaliga aburinda."A astupat gropile cu cioburi de pavele.
Firma Kamer Build Company SRL a puscariasului Vasile Puscasu a asfaltat strada Stefan cel Mare si odata cu ea a asfaltat si capacele de la canalizare.
Primarul din Radauti Olarean a patentat inventia:"Noua metoda de asfaltare cu balast.A umplut o strada intreaga cu balast.

3.   Guvernarea Lungu trimis de
(20 ian 2015, 12:21:10
Exista un personaj care face legatura precum un fir rosu intre guvernarea PDL ,guvernarea USL si guvernarea PSD.Acesta este primarul Ioan Lungu.Perpetuu si vesnic,pupandu-se si cu Flutur si cu Baisanu si cu Nechifor si cu Dontu si cu Ponta.Sub obladuirea lui Suceava s-a procopsit cu niste cladiri care au costat mult si nu prea aduc nika orasului.E vorba de clădirea Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică.In 2012 a fost dat în folosinţă. Valoarea totală a proiectului este de 1.747.984,12 lei, Practic, bani europeni au fost folosiţi de autorităţi pentru a face o cladire urata,nefunctionala care sta mai mult pustie.Amestecul de lemn si sticla se potriveste demential cu stilul sobru al bibliotecii.Basca s-au taiat copacii seculari.Angela Furtună a scris pe gardul Bibliotecii Municipale numele unor mari scriitori români, cu menţiunea: „Iertaţi-ne copaci ai culturii române căci n-am ştiut să vă apărăm de barbarie”.Fostul ministrul Eduard Helving a vizitat Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică implementat de Consiliul Judeţean şi a rămas surprins de costurile mari ale investiţiei. ”Am vrut să văd ce înseamnă o investiţie de 330.000 de euro finanţată şi cu bani de la Ministerul Dezvoltării. Am constatat că preţul este de peste 1.000 de euro metrul pătrat, iar constructorii mi-au spus că pentru o astfel de lucrare preţul este de 750 de euro. Este un exemplu al modului în care s-au gestionat banii publici. . Când voi ajunge la Bucureşti voi solicita să se verifice caietul de sarcini al investiţiei de la Suceava şi corpul de control va primi ordin să cerceteze ce se întâmplă”, a declarat Hellvig.

4.   Guvernarea Lungu trimis de
(20 ian 2015, 12:22:49
Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene.Costurile totale se ridică la aproape 1,4 milioane de euro, din care 50% finanţare nerambursabilă din fonduri europene.Cladirea duce o acuta lipsa de personal.S-au mai organizat expozitii.In rest in fata cladirii sunt tarabe cu obiecte populare.
Din cele 226 de proiecte depuse la autoritatile de management pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile, de catre institutii de stat sau private din judetul Suceava, doar 5 apartin Primariei Suceava. "Altfel spus, administratia Lungu a ratat toti acesti ani. Este de neinchipuit cum, intr-un oras municipiu de judet, poti sa ai, procentual discutand, o rata de succes de 2,21%, din totalul proiectelor depuse! Ceea ce imi spune mie ca mediul de afaceri sucevean a inteles corect prioritatile de dezvoltare, in vreme ce Primaria Suceava inca nu isi da seama in ce secol traim!"a spus ministrul dezvoltarii.Proiectele sunt:sistem de supraveghere cu camere video si cel de modernizare a iluminatului public. reabilitarea a 14 strazi, Centrul de sustinere a traditiilor populare si amenajarea parcarilor subterane.

5.   Guvernarea Lungu trimis de
(20 ian 2015, 12:23:57
Sistemul de supraveghere video este un proiect din cadrul Programului Operaţional Regional.Costurile totale de realizare s-au apropiat de 600.000 de euro.Prin intermediul proiectului au fost instalate 108 camere video, atât fixe, cât şi mobile si zeci de kilometri de fibră optică cu internet de bandă largă.Atacul în plină zi asupra clienţilor unei terase din Suceava, cu topoare şi bâte, a scos în evidenţă unele “hibe” ale sistemului de supraveghere video montat pe străzile municipiului. Mai exact, faptul că o parte din aceste camere se defectează destul de uşor atunci când au loc fenomene meteorologice precum ploi abundente, vijelii sau căderi masive de zăpadă. Aşa se face că evenimentul şocant când aproximativ zece indivizi înarmaţi cu topoare şi bâte au năvălit pe terasa localului, atacând mai mulţi clienţi, nu apare în înregistrările video.Tinand cont ca in Suceava iarna tine 6 luni si vremea este mereu ploioasa,inseamna ca aceste camere functioneaza relativ putin.Faptul că după ploi, ninsori sau vântoase, camerele video de supraveghere au mai avut probleme a fost confirmat şi de şeful Poliţiei Locale, Viorel Horodenciuc, care a concluzionat: “Nimic nu e perfect, doar Dumnezeu!”.

6.   Oftopic: Imnul sucevenilor trimis de
(20 ian 2015, 13:19:40
„Mamaliga branzali
Ta li da di la la
Să trăiască suceveni
Da ri ra ra”

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
aidicapu vostru de prostani!
Vă călăresc, ca la rodeo, o gașcă de trepăduși și micimani și voi tăceți ca niște mujâci anesteziați cu samagoni!
aidiputzulica voastră
7.   Se pastreaza traditia- o echipa de incompetenti! trimis de
(20 ian 2015, 15:02:42
Ce sa a vorbim, Suceava la mina lui Lungu si Hasovschi? Relicve comuniste. Lungu un mincinos notoriu care de cand a ajuns la ciolan nu mai poti vorbi cu el isi numeste tovarasii in tot felul de functii si au adus Suceava la un stadiu de nesuportat.
8.   Prostani cu carul trimis de
(20 ian 2015, 15:59:26
Cu Harsovschi viceprimar, marele PNL - era sa scriu Marele Alb - si-a semnat actul de iesire de pe scena politica. Or sa si-o ia rau de tot in freza.
9.   MARELE HOT HARSOVSCHI trimis de
(21 ian 2015, 09:40:57
Probabil a revenit viceprimar sa mareasca parcul auto din Suceava, sa isi mai bage ink 17 masini taxi in oras ca sa aiba 40 ale lui deci 10% din nr total. Adevarul e ca PDL va primi o lovitura mai mare ca a PSD-ului la urmatoarele alegeri! Avem in Suceava doar politicieni de  ☭ ! Cat oare ii vom mai suporta pe nenorociti astia????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei