Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2015 - Anul XX, nr. 14 (5826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victime

Case sparte de hoţi, după ce proprietarii au lăsat geamul deschis sau cheile la îndemână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casele a doi vârstnici au fost sparte la finele săptămânii trecute, într-unul din cazuri autorii pătrunzând în locuinţă cu cheile lăsate în apropierea uşii de acces, iar în celălalt, pe un geam lăsat deschis. Furturile s-au petrecut la Marginea şi la Capu Câmpului, poliţiştii avertizând sucevenii să fie mult mai atenţi la măsurile minime de siguranţă pentru prevenirea furturilor.

Într-un prim caz, duminică dimineaţă, în jurul orei 8.30, Poliţia a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în casa unei femei în vârstă de 77 de ani, din comuna Marginea, de unde au sustras o maşină de găurit, un flex şi mai multe sticle de băuturi alcoolice. Din anchetă a rezultat că hoţii au intrat, pe un geam lăsat deschis, într-o magazie de lemne din care au avut acces în locuinţă. În timpul furtului proprietara se afla în bucătăria din gospodărie.

Tot duminică, în jurul orei 13.00, poliţiştii de la Postul comunal Capu Câmpului au primit o sesizare de la un localnic de 72 de ani, care a relatat că, în jurul orei 11.00, în timp ce era plecat de acasă, hoţii i-au intrat în casă şi au furat un ghiul şi un lănţişor de aur şi suma de 200 de lei. Autorii au pătruns în casă cu cheile de la intrare, găsite într-o anexă aflată lângă casă, au precizat anchetatorii.  

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a subliniat: “Având în vedere aceste cazuri, în care furturile au fost înlesnite de superficialitatea victimelor în asigurarea locuinţelor, poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime hoţilor”.

Cele mai simple reguli, adesea însă ignorate, sunt ca locuinţele să fie încuiate şi cu geamurile închise, iar cheile de acces să nu fie lăsate în „locuri sigure”, cum ar fi sub preş, sub un ghiveci etc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Case sparte de hoţi, după ce proprietarii au lăsat geamul deschis sau cheile la îndemână.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Case sparte de hoţi, după ce proprietarii au lăsat geamul deschis sau cheile la îndemână3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei