Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 dec 2014 - Anul XIX, nr. 280 (5789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe 1 Decembrie

Magia şi culorile celui mai frumos Crăciun, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt aşteptaţi luni, 1 Decembrie 2014, la Iulius Mall Suceava, să marcheze împreună două evenimente importante: debutul sărbătorilor de iarnă şi Ziua Naţională a României.

Printre surprizele pregătite se numără un spectacol de muzică instrumentală, un brad impozant, de 10 metri, cu cele mai frumoase ornamente, decoraţiuni strălucitoare şi ateliere de creaţie.

În acest an, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte Ziua Naţională a României alături de prichindei. Cei mici vor învăţa despre semnificaţia zilei de 1 Decembrie, participând la un atelier de creaţie inedit. De la ora 16.00, în zona KidsLand, copiii vor realiza „Sporul casei”. Năzdrăvanii îşi vor folosi imaginaţia pentru a confecţiona sticle decorative, cu ajutorul a diverse ingrediente: orez, zahăr, sare, porumb, făină şi alte bunătăţi din cămară. Creaţiile au scop decorativ, dar aduc şi noroc în casele sucevenilor. De la ora 17.00, Iulius Mall îi aşteaptă pe suceveni şi nu numai la un spectacol impresionant de muzică instrumentală. Colindele şi melodiile specifice sărbătorilor de iarnă, interpretate de talentaţii membri ai cvartetului de coarde Adagietto, vor răsuna în Atriumul mall-ului şi vor aduce bucurie celor prezenţi.

Tot pe 1 Decembrie vor fi aprinse la mall luminile de Crăciun.

În luna cadourilor, Iulius Mall Suceava va fi decorat cu ornamente aparte, care aduc veselie celor mici şi celor mari. Tabloul feeric de Crăciun va fi completat de nenumărate luminiţe strălucitoare, brazi împodobiţi, scenete tematice, globuri de mari dimensiuni, steluţe aurii, ghirlande colorate şi multe alte elemente specifice. Copiii vor fi încântaţi să îl vadă pe Moş Crăciun în sania trasă de reni sau purtată în aer de zeppelin, dar şi pe spiriduşii care zboară cu baloane în culorile Crăciunului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magia şi culorile celui mai frumos Crăciun, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magia şi culorile celui mai frumos Crăciun, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei