Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 nov 2014 - Anul XIX, nr. 279 (5788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Momente solemne

Peste 250 de pompieri şi jandarmi, înaintaţi în grad înainte de termen în preajma Zilei Naţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 250 de pompieri şi jandarmi au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în cadrul unor ceremonii organizate ieri la sediile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, respectiv la Jandarmeria Suceava şi la subunităţi ale acesteia. Avansările în grad înainte de termen, pentru rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiilor specifice, se fac o dată pe an, în preajma Zilei Naţionale a României.

La ISU Suceava, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne şi al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, generalul de brigadă Ion Burlui, inspectorul-şef al pompierilor suceveni, a oferit noile trase pentru 185 de subofiţeri şi doi maiştri militari, care au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant-şef - şapte militari, la plutonier adjutant - trei militari, la plutonier major - 176 de militari şi la gradul de plutonier - un militar. Cei doi maiştri militari au fost avansaţi în gradul de maistru militar principal, respectiv maistru militar clasa I.

În cadrul aceluiaşi eveniment, şeful pompierilor suceveni a conferit unui număr de 14 pompieri militari plachete onorifice, Embleme de Merit, distincţii şi insigne onorifice, pentru rezultatele obţinute. De asemenea, doctorul Tiberius Brădăţan, directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, şi doctorul Liviu Cîrlan, medic şef UPU – SMURD, au primit Emblema de Merit „Parteneri pentru ordine şi siguranţă publică”,  clasa a III-a.

În ceea ce priveşte Jandarmeria, la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi la sediile subunităţilor din localităţile Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi, Fălticeni şi Gura Humorului, s-au desfăşurat ceremoniale militare organizate cu ocazia înaintării în gradul următor, înainte de termen, a 71 de ofiţeri şi subofiţeri. În ceea ce priveşte ofiţerii, şapte au fost înaintaţi în gradul de locotenent colonel, iar doi în gradul de căpitan. Dintre subofiţeri, cei mai mulţi, 38, au fost înaintaţi la gradul de plutonier major. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 250 de pompieri şi jandarmi, înaintaţi în grad înainte de termen în preajma Zilei Naţionale.
 Vizualizări articol: 2456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 250 de pompieri şi jandarmi, înaintaţi în grad înainte de termen în preajma Zilei Naţionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei