Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iul 2014 - Anul XIX, nr. 153 (5662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tragedie cumplită

Contabila Primăriei Izvoarele Sucevei, mamă a trei copii de câţiva anişori, a murit într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 36 de ani, care era contabilul Primăriei comunei Izvoarele Sucevei, mamă a trei copii cu vârste între 1 an şi 10 ani, a murit într-un accident rutier care s-a produs ieri dimineaţă în comuna Lunca, judeţul Mureş. Femeia se afla într-un autoturism condus de un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, cumnatul său, şi îl avea alături pe unul dintre copiii săi, în vârstă de un an şi jumătate. Doar micuţul a supravieţuit unui teribil impact între autoturism şi un tir.

 

Şoferul a adormit la volan şi s-a izbit într-un tir

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.00, pe DN 15, în localitatea Lunca din județul Mureș, la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud. Din ancheta preliminară a polițiștilor din Mureş rezultă că Gheorghe Popa, în vârstă de 52 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Suceava, a adormit la volan, intrând pe contrasens, unde s-a izbit într-un tir. În urma groaznicului impact bărbatul de la volan şi Silvia Penteleiciuc, în vârstă de 36 de ani, femeia din Izvoarele Sucevei, care era pe locul din dreapta, au decedat.

”Şoferul şi femeia erau în stare gravă. Au fost descarceraţi, li s-au făcut manevrele de resuscitare, dar din păcate au decedat amândoi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureş, Mihai Gagyi.

Copilul în vârstă de 1 an şi jumătate, care era pasager pe bancheta din spate, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la spitalul din Târgu Mureş, pentru investigaţii amănunţite. Medicii apreciau ieri că micuţul va supravieţui.

Femeia în vârstă de 36 de ani se deplasase spre Târgu Mureş pentru o investigaţie medicală a băieţelului.

 

Destinul cumplit al unei femei care a pierdut doi soţi, iar acum a lăsat în urmă trei copii orfani 

Din păcate, dramatismul din acest caz atinge cote maxime. Femeia în vârstă de 36 de ani mai avea acasă încă doi copii. Două fetiţe, una în vârstă de aproape 10 ani şi una de aproximativ 6 ani. Cele două fetiţe provin dintr-o căsătorie anterioară, tatăl lor fiind decedat. Femeia îşi refăcuse viaţa cu tatăl băieţelului de un an şi jumătate. Bărbatul a murit în luna martie a anului trecut, fiind găsit decedat pe un câmp din sat. Acesta a murit după ce a căzut în pădure şi a intrat în şoc hipotermic.

Silvia Penteleiciuc a mai lucrat pe postul de contabil la Herghelia Lucina, consilier la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Suceava şi referent la Primăria Izvoarele Sucevei.

Angajaţi ai Primăriei Izvoarele Sucevei s-au deplasat ieri la Târgu Mureş pentru a se interesa de soarta copilului şi a-l aduce spre casă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contabila Primăriei Izvoarele Sucevei, mamă a trei copii de câţiva anişori, a murit într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 5909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contabila Primăriei Izvoarele Sucevei, mamă a trei copii de câţiva anişori, a murit într-un accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei