Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 feb 2014 - Anul XIX, nr. 34 (5543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

“Nota de plată”

25 de poliţişti şi mascaţi la uşa indivizilor care au bătut doi agenţi de pază într-un bar din Marginea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

25 de judiciarişti şi cagulişti de la Serviciul de Acţiuni Speciale le-au adus miercuri dimineaţă „nota de plată” la domiciliu tinerilor din comuna Suceviţa acuzaţi că la sfârşitul săptămânii trecute au agresat doi agenţi ai unei firme de pază şi protecţie, incidentul petrecându-se într-un bar din comuna Marginea.

Deşi la vremea respectivă poliţiştii i-au identificat pe doi dintre agresori, în persoana fraţilor Cosmin şi Silviu Bujanovschi, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, şi le-au făcut dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi loviri sau alte violenţe, ieri dimineaţă oamenii legii le-au dat trezirea celor doi fraţi, venind cu mandat de percheziţia la domiciliul acestora.

Mascaţii poliţiei au bătut şi la uşile unor rude de-ale celor doi fraţi, rude bănuite că au participat la scandalul din barul de la Marginea.

În total, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, au fost puse în aplicare patru autorizaţii de percheziţie domiciliară la locuinţele celor doi şi ale rudelor acestora.

Fraţii Bujanovschi au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi şi audiaţi, faţă de tânărul în vârstă de 24 de ani fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Fratele acestuia, Silviu Bujanovschi, era încă în audieri la ora remiterii comunicatului de presă de către subcomisarul Epureanu, analizându-se şi posibilitatea încarcerării acestuia pentru 24 de ore în arestul de la subsolul poliţiei judeţene.

„În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză”, a completat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

 

Tatăl celor doi suspecţi, luat şi el în vizorul anchetatorilor

Potrivit subcomisarului Epureanu, veniturile familiei Bujanovschi provin în mare parte din afacerile cu material lemnos făcute la gaterul tatălui celor doi tineri ridicaţi ieri de mascaţii de la Acţiuni Speciale.

Oamenii legii au descins ieri şi la gaterul cu pricina, dar şi la gaterul unui vecin, unde au demarat un control alături de reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare.

Controalele la cele două asociaţii familiale vor continua şi astăzi, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

“Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă de natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată”, a transmis Ionuţ Epureanu.

 

Agenţi de pază bătuţi şi cu maşina distrusă 

Sâmbătă seară, 8 februarie a.c., poliţia a fost sesizată despre faptul că doi agenţi de pază au fost agresaţi de mai multe persoane, în barul Roma Cafe din Marginea.

Din cercetările poliţiei, s-a conturat următoarea situaţie de fapt: mai multe persoane au început să facă scandal, iar barmanul de serviciu a solicitat sprijinul echipei de intervenţie a firmei de pază cu care localul avea contract.

La faţa locului au ajuns doi agenţi, însă, între timp, scandalagii plecaseră de la faţa locului.

În timp ce agenţii discutau cu barmanul despre ce s-a întâmplat, în local au intrat persoanele care făcuseră anterior scandal şi i-au lovit pe agenţii de pază. Unul dintre agenţi a fost transportat la spitalul din Rădăuţi, pentru îngrijiri medicale.

Scandalagii nu s-au mulţumit doar să-i agreseze pe cei doi agenţi de pază, distrugându-le şi luneta de la autoturismul cu care s-au deplasat la intervenţia de la Marginea.  

Mai mult, susţin surse judiciare, la plecare le-au luat şi tonfele celor doi agenţi.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe doi dintre agresori, fiind vorba de fraţii Bujanovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de poliţişti şi mascaţi la uşa indivizilor care au bătut doi agenţi de pază într-un bar din Marginea.
 Vizualizări articol: 4725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 8 voturi
25 de poliţişti şi mascaţi la uşa indivizilor care au bătut doi agenţi de pază într-un bar din Marginea3.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LIPSA DE RESPECT trimis de
(13 feb 2014, 18:56:43
NESIMTIREA SI JIGODISMUL TREBUIE SA AIBA UN PRET IN LEGE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei