Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 feb 2014 - Anul XIX, nr. 34 (5543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 13 – 19 februarie

Expoziţia temporară „Legendele Cristalelor - Cuarţul ”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Muzeul Bucovinei Suceava vă invită să vizitaţi, în perioada 13 februarie-15 martie, expoziţia temporară „Legendele Cristalelor - Cuarţul ”, de la Muzeul de Ştiinţele Naturii. Materialul prezentat în expoziţie aparţine Colecţiei de Mineralogie a muzeului sucevean şi aduce în faţa publicului vizitator doar câteva dintre cele mai frumoase cristale de cuarţ, combinaţii ale acestora cu alte minerale, precum şi diverse varietăţi de cuarţ (ametist, cuarţ roz, ochi de tigru, aventurin, carneol, agat).

Vizitatorii pot achiziţiona din standul binecunoscut al muzeului mărţişoare din pietre semipreţioase şi ornamentale, prezentate pe zodii, bijuterii din pietre, colecţii de minerale, obiecte ornamentale. Programul de vizitare este: luni 9:00-16:00, marţi-duminică 9:00-17:00.    

 

Tombolă „Paris, te iubesc!”, la Shopping City

Sărbătoarea iubirii te întâmpină la Shopping City Suceava cu o serie de evenimente şi surprize pregătite special pentru îndrăgostiţi: un sejur de patru zile la Paris, târg de nunţi, căsătorii de probă, concursuri, prezentare de modă şi un superconcert Connect-R! În perioada 1-16 februarie, Paris devine principala destinaţie în care Shopping City te trimite să petreci clipe de neuitat, alături de persoana iubită. Dacă îţi doreşti să câştigi un sejur de patru zile în „oraşul iubirii”, tot ce trebuie să faci este să te înscriiîn campania „Paris, te iubesc!”. Cumpără de minimum 100 de lei din magazinele din Shopping City, participă la tombolă şi visul vostru poate deveni realitate! În weekendul 14-16 februarie, Shopping City a pregătit 1.500 de premii instant pentru îndrăgostiţii care trec pragul centrului comercial.

 

Trend Mariaj – târg de nunţi la Shopping City

Luna februarie este luna nunţilor şi a îndrăgostiţilor la Shopping City Suceava, care organizează, în perioada 14-16 februarie, târgul de nunţi Trend Mariaj, eveniment dedicat viitorilor miri. Dacă îţi doreşti o nuntă de vis şi vrei să te pregăteşti pentru cel mai aşteptat moment din viaţa ta, te invităm la târgul de nunţi din incinta Shopping City. Fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii ori să alegi o gamă complexă de servicii, expozanţii te aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor. În cadrul târgului Trend Mariaj organizat de Shopping City vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc. Pe întreaga durată a târgului, vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga premii importante puse în joc pentru viitorii miri: marele premiu: rochie de mireasă Agnes Toma, din ultima colecţie, intitulată „Paris, mon amour 2”; un voucher în valoare de 1.000 de lei, oferit de Divin Feminin, ce cuprinde o garnitură completă de papetărie pentru nuntă: invitaţii, carduri pentru bani, meniuri şi numere de masă, o şedinţă foto pentru cuplu, realizată de fotograful Ovidiu Leşan, şi o şedinţă foto pentru viitori miri, oferită de fotograful Marius Bălan. Pe lângă momente artistice şi prezentări de rochii de mireasă, costume de mire şi ţinute de ocazie, expozanții târgului vor oferi reduceri şi promoții speciale la încheierea contractelor.

Pe 16 februarie, începând cu ora 17:00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean se vor putea bucura de o prezentare de modă, concursuri şi un superconcert susţinut de Connect-R, celebru pentru melodiile sale devenite hit-uri naţionale.

Program: Târg de nunţi Trend Mariaj de la Shopping City: Vineri, 14 februarie: 13:30 – Deschidere oficială,13:00-15:00 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais, 14:00-15:00 – Bar show, 15:00-18:00 – Căsătorii de probă; Sâmbătă, 15 februarie: 13:00-15:00 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais, 15:00-18:00 – Sesiune de caricaturi pentru îndrăgostiţi, realizate de BOA; Duminică, 16 februarie: 13:30 – Recital Trupa 9; 14:30 – Recital Artis Band; 17:00 – Prezentare de modă,Concursuri cu premii;Bar Show, Superconcert Connect-R. Trend Mariaj - târgul de nunţi de la Shopping City - va putea fi vizitat, zilnic, între orele 09:00-21:00.

 

Expoziţia „Salonul Anual de Arta 2014”, la Shopping City

Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România organizează, în perioada 24 ianuarie – 20 februarie, „Salonul Anual de Arta 2014” la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Sucevenii vor putea admira lucrări realizate în tehnicile picturii, graficii, tapiseriei, sculpturii şi metaloplastiei realizate de membrii ai filialei sucevene.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 15 februarie, şi duminică, 16 februarie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Shrek pentru totdeauna”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite de dans pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery din incinta Shopping City, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Joi, 13 februarie

Bobi Dumitraş (Fără Zahăr), la Talcioc Cultural

De la ora 21:00, la Talcioc Cultural, Stand Up cu Bobi Dumitraş (Fără Zahăr). Suport artist 10 lei. https://www.facebook.com/events/674220175962215/

 

Vineri, 14 februarie

Sport

Handbal, Campionatul Național de Juniori I, ora 14.00, sala LPS Suceava

LPS Suceava – LPS Iași

 

„Căsătorie de probă”

De Valentine`s Day, la Shopping City Suceava, între orele 15:00-18:00, atât viitorii miri, cât şi cei care doresc să-şi reînnoiască jurămintele sunt aşteptaţi de personajul Napoleon Bonaparte la ceremoniile de „Căsătorie de Probă”. Astfel, cuplurile vor sărbători cu şampanie şi vor primi certificate de căsătorie pentru a-şi aminti de aceste momente.

 

Concert Pavel Stratan

Concert Pavel Stratan, la Restaurantul Centru Vechi - Rafinament Clasic, de la ora 21:00. Intrarea este 25 de lei. Rezervări la telefon 0749 222 202.

 

Sâmbătă, 15 februarie

Sesiune de caricaturi gratuite oferite de Shopping City

Între orele 15:00-18:00, Shopping City Suceava vă invită la o sesiune de caricaturi gratuite, desenate de BOA. Acestea pot fi cadoul perfect pentru persoana iubită.

 

Discoteca de Altădată, Del'Iri Pub

Dacă vă este dor de muzica anilor '70, '80, '90 şi vă place dansul, puteţi alege Discoteca de Altădată, la Del'Iri Pub Suceava, de la ora 21:00. Intrare - 10 lei (include bilet tombolă). Pentru informaţii şi rezervări: 0741.011.211 - Luminiţa Irimescu; 0755.428.892 - Cornel Grosar.

 

Concert live Basska, la Talcioc Cultural

De la ora 21:00, la Talcioc Cultural - Concert live Basska. Basska nu este doar o trupă, este un concept. Soundul Basska îmbină în mod surprinzător o serie de stiluri muzicale ca Drum&Bass, Reggae, Ska, Rock, Rap și Balkan Sound. Biletul costă 15 lei.

 

Duminică, 16 februarie

Recital Trupa 9 şi Artis Band

Începând cu ora 13:30, atmosfera de dragoste în Shopping City Suceava va fi întreţinută de Trupa 9 şi Artis Band, care vor susţine un recital, pentru clienţii centrului comercial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei