Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 147 (5354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul după altul

Trei pietoni, victime în accidente pe străzile Sucevei, în câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi adulţi şi o minoră care se deplasau pe străzile municipiului Suceava în calitate de pietoni au căzut victime în accidente rutiere produse acum două zile, miercuri, în interval de câteva ore. În două dintre cazuri, accidentele s-au petrecut pe treceri de pietoni.

Într-un prim caz, miercuri, în jurul orei 14.00, la sediul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier s-a prezentat Elena C., în vârstă de 48 de ani, localnică din Suceava, care a precizat că în jurul orei 11.30, în timp ce traversa strada Ştefan cel Mare din Suceava, pe trecerea de pietoni, a fost acroşată de un autoturism al cărui şofer a plecat de la faţa locului.

Având în vedere că zona este şi supravegheată video, în scurt timp poliţiştii au reuşit să dea de autor, Vasile U., în vârstă de 54 de ani, din comuna Brodina.

„Din cercetări poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul, suspectul nu a acordat prioritate de trecerevictimei, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni, fapt pentru care a acroşat-o. După impact, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, iar victima a fost proiectată la pământ, după care s-a ridicat, a continuat deplasarea şi a urcat într-un mijloc de transport în comun”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane”. Femeia a fost diagnosticată cu o contuzie de gleznă, care necesită maximum cinci-şase zile de îngrijiri medicale.

 

Accident grav în care a căzut victimă o fată în vârstă de 7 ani

Un al doilea accident a avut loc în jurul orei 16.30, pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava. Conform anchetei poliţiei, Elena S., în vârstă de 24 de ani, din Suceava, aflată la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere şi l-a accidentat pe Mihai G., în vârstă de 59 de ani, localnic, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Pietonul a scăpat cu leziuni uşoare, care nu îi pun viaţa în pericol.

O a treia victimă este o fetiţă în vârstă de 7 ani, însă în acest caz accidentul s-a produs în condiţii puţin diferite.

Conform anchetei poliţiei, în jurul orei 18.00, pe strada 22 Decembrie din Suceava, Valentina A., în vârstă de 24 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a accidentat-o pe minora în vârstă de 7 ani, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără a se asigura.

Din păcate, acest accident nu a fost la fel de uşor ca primele două, minora fiind diagnosticată cu leziuni grave. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei pietoni, victime în accidente pe străzile Sucevei, în câteva ore.
 Vizualizări articol: 2228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei pietoni, victime în accidente pe străzile Sucevei, în câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei