Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 147 (5354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Disponibilizări

Penny Market închide, de la 1 iulie, magazinul de la Galleria Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Declinul unuia dintre marile centre comerciale din Suceava, Galleria Mall, continuă, lovitura finală fiind dată de plecarea celui mai mare chiriaş, ultimul rămas pe baricade.

După ce, în primăvară, majoritatea contractelor de închiriere a spaţiilor comerciale au fost reziliate, cu unele excepţii, precum magazinul Penny Market sau 3D Cafe, care între timp s-a şi mutat la Shopping City Suceava, acum Galleria Mall rămâne şi fără cel mai mare chiriaş al său.

De la 1 iulie, Penny Market-ul de la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni îşi închide porţile, iar personalul care lucra acolo va intra în şomaj, după ce vor fi finalizate toate lucrările de eliberare a spaţiului respectiv. Pe de altă parte, Penny Market, care mai deţine un magazin în Suceava, în cartierul Burdujeni, la parterul unui bloc nou, a extins spaţiul comercial de acolo, care nu duce deloc lipsă de clienţi.

Odată cu plecarea celui mai mare chiriaş, care era şi una dintre cele mai bune metode de atragere a clienţilor către mall, centrul comercial Galleria nu rămâne decât o clădire imensă şi pustie, în care s-au băgat foarte mulţi bani pentru a o construi, chiar şi preţul terenului fiind foarte piperat în acea zonă. Cu o suprafaţă construită de 15.000 mp, Galleria Mall Suceava punea la dispoziţie o suprafaţă închiriabilă de aproape 11.000 mp, precum şi 270 de locuri de parcare, atât la suprafaţă, cât şi în subteran.

Anul trecut, GTC, compania care deţine mall-ul Galleria Suceava, a încercat vânzarea clădirii, la pachet cu alte două mall-uri, din Buzău şi Piatra Neamţ, dar tranzacţia nu a mai fost finalizată.

Cele trei mall-uri, cu o suprafaţă de 37.000 de mp, sunt evaluate la şapte milioane de euro, iar datoriile către bănci se ridică la 27 de milioane de euro.

Primul mall sub brandul Galleria a fost deschis la Buzău, în septembrie 2008. În primăvara lui 2009 a fost inaugurat Galleria Suceava, în urma unei investiţii de 25 de milioane de euro.

Galleria Piatra Neamţ a fost deschis la începutul lunii septembrie 2009, investiţia fiind de 20 de milioane de euro. GTC mai deţine şi mallul Galleria din Arad, inaugurat anul trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Penny Market închide, de la 1 iulie, magazinul de la Galleria Mall.
 Vizualizări articol: 2969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Penny Market închide, de la 1 iulie, magazinul de la Galleria Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat! trimis de
(28 iun 2013, 15:48:45
O cladire deosebita pentru Suceava. Eu cred ca farmecul ei este de viitor si in scurt timp se va redeschide in forta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei