Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 147 (5354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Prea multe semne de exclamare!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De nedescris acest turneu de la Wimbledon, care îşi devorează fii favoriţi tur după tur. După Nadal, a urmat Federer, întors în urmă cu zece ani de un anume Stahovski, adică la stadiul în care pierde în fazele incipiente ale unui turneu de Grand Slam. Ciudăţenia vine aici din faptul că Federer nu a jucat rău, ceea ce arată la ce nivel a ridicat ştacheta adversarul său. N-a existat set de 6-3 sau 6-4, toate au fost cu prelungiri, un 7-5 şi restul tie-break-uri. Ucraineanul a practicat un încântător joc de atac, a venit la fileu şi când nu trebuia! Dar acolo, la plasă, părea că are tentacule... Federer a mai scos şi acum aşi din mânecă atunci când era cu spatele la zid, dar la ultima minge de meci s-a simţit şi la el crisparea: a jucat la greşeala adversarului şi până la urmă a greşit el.

Să vedem ce va face Stahovsky în turul următor, că Darcis, cel care l-a scos pe Nadal, s-a accidentat în ziua de pauză!

La feminin au picat şi mai rău favoritele, cele cu numerele 2 şi 3, adică Azarenka, respectiv Şarapova. Bine spunea cineva, anul ăsta o să câştige Serena şi feminin, şi la masculin! Dureros pentru noi este că am rămas prea curând fără reprezentante pe tabloul de simplu. Sorana Cârstea a pierdut cu italianca Giorgi în două tie-break-uri, după ce a condus în fiecare cu 6-4! Vă daţi seama, fata asta, dacă lua două mingi când trebuia, ar fi câştigat ea meciul! Speranţele pe care ni le-am pus în Simona Halep au fost retezate brusc în setul decisiv cu Na Li, încheiat sec, 6-0 pentru chinezoaică. Chiar dacă acceptăm faptul că Na Li s-a conservat în setul secund, adjudecat de Simona cu 6-1, tot nu ne putem explica scorul sever din decisiv. Ultima a călcat iarba Alexandra Cadanţu, care a fost încinsă rapid tot de o fată cu ochii mijiţi, nipona Kimiko Date, a cărei vârstă începe cu 4.

Ce mai urmează? După ieşirea lui Nadal, fanii lui Federer au respirat mai uşuraţi, iar după eliminarea lui Federer ar fi rândul fanilor lui Murray să facă acelaşi lucru. S-ar grăbi ei? Cred că mai degrabă nu, Murray e prea setat pe Wimbledon, prea multă sete de succes pe iarba lor au strâns britanicii în ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prea multe semne de exclamare!.
 Vizualizări articol: 1212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prea multe semne de exclamare!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei