NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
sâmbătă, 27 oct 2012 - Anul XVII, nr. 252 (5157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5898 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Complicii lui Cimpoiaşi în cazul tânărului bătut şi sechestrat, căutaţi de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dumitru Bârtoiu, de 38 de ani, alias „Dan Popovici”, din Şcheia, Laurenţiu Ionuţ Plopan, de 32 de ani, din municipiul Suceava, presupuşii complici ai lui Cătălin Cimpoiaşi, în vârstă de 39 de ani, zis „Cimpa”, în cazul tânărului bătut şi sechestrat în contul BMW-ului incendiat în urmă cu aproape o săptămână, sunt căutaţi de poliţie.

„Popovici” şi Plopan erau citaţi să se prezinte vineri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, însă nu a apărut nici unul dintre ei, condiţii în care cei doi sunt căutaţi acum de oamenii legii pentru a fi aduşi la audieri în legătura cu fapta petrecută duminica trecută.

În seara zilei de 21 octombrie a.c. -se arată într-un comunicat al IPJ Suceava - Cimpoiaşi l-a chemat în apartamentul său, din cartierul George Enescu, pe un tânăr,  Marian Moşneagu, de 29 de ani, sub pretextul că vrea să discute ceva cu acesta.

Aici, susţine poliţia, tânărul respectiv ar fi fost sechestrat aproape o oră şi bătut de Cimpoiaşi şi ceilalţi doi complici, Bârtoiu şi Plopan.

Lui Marian Moşneagu, mărturisesc surse judiciare, i s-au cerut 10.000 de euro, fiind găsit vinovat de Cimpoiaşi de incendierea, săptămâna trecută, a BMW-ului pe care îl folosea şi care.

Marian Moşneagu a fost victima tentativei de omor calificat de acum două luni din sala de jocuri Royal din zona „Dorna” a cartierului George Enescu.

La vremea respectivă, Moşneagu a fost bătut măr de un agent de pază al RPG, Ilie Paul Buruiană (39 de ani), acesta din urmă fiind arestat preventiv şi trimis recent în judecată.

După acel incident, Moşneagu s-ar fi lăudat prin oraş că are „spatele” asigurat de Cimpoiaşi, acesta din urmă bănuind că din această cauză i s-ar fi dat foc la maşină. „Cimpa” a considerat că Moşneagu trebuie să-i plătească pagubele la BMW şi de aici s-a ajuns la sechestrarea din apartamentul interlopului.

Cătălin Cimpoiaşi a fost reţinut pentru 24 de ore şi, deşi a fost lăsat în libertate, procurorul de caz i-a interzis să părăsească municipiul Suceava pe perioada cercetărilor.

„Cimpa” a fost pus sub acuzare pentru şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal.

El mai este cercetat într-un dosar de ultraj contra bunelor moravuri, fiind acuzat că la începutul acestui an i-a bătut pe administratorul restaurantului „Corduş” şi o angajată de-a acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Complicii lui Cimpoiaşi în cazul tânărului bătut şi sechestrat, căutaţi de poliţie.
 Vizualizări articol: 4530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Complicii lui Cimpoiaşi în cazul tânărului bătut şi sechestrat, căutaţi de poliţie4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(28 oct 2012, 08:49:12
jegu asta de om ..mare smecher prin suceava trebuia sa fie de mult in puscarie ..
2.   Is cool trimis de
(28 oct 2012, 11:34:50
tatuatu asta o are pe mama-sa la militzie si-l scoate de cate ori e nevoie. cat despre pop nu stiu care judecator l-ar inchide ca se pisha pe ei de frica , ca daca iese? nu le taie capu? astia smecherasii ar trebui pusi pe scaunul electric. totzi judecatorii sunt niste cacaciosi, lasi si fricosi. se prevaleaza de 18 cu 1 de fiecare data . pana la urma se gaseste un nebun sa se-apuce de omorat smecherasi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei