Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2012 - Anul XVII, nr. 252 (5157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PNL: Stolojan este un securist al regimului Băsescu, o hologramă a politicii

Duminică, 28 Octombrie 2012 (17:31:17)

PNL susţine că europarlamentarul Theodor Stolojan, care a criticat duminică alegerea lui Crin Antonescu de a candida întrun colegiu din Teleorman, este "un securist al regimului Băsescu, care n-a fost niciodată validat de electorat prin vreun vot uninominal și ales direct în vreo funcție publică".

"În 20 de ani de când activează pe scena politică românească, Theodor Stolojan, un securist al regimului Băsescu, n-a fost niciodată validat de electorat prin vreun vot uninominal și ales direct în vreo funcție publică", se spune într-un comunicat al PNL, remis MEDIAFAX.

Stolojan "a abandonat bătălii politice importante, cum ar fi cea pentru președinție, și nu și-a asumat responsabilități publice, renunțând la mandatul de premier care îi fusese încredințat".

PNL mai susţine despre Stolojan, fost preşedinte al partidului, că "faptele (...) și prestația sa publică ne arată că acesta n-a fost niciodată altceva decât o hologramă a politicii românești, utilizată din când în când de cei care îl controlează și cu care are relații mai vechi, dinainte de 1989, dar a cărui vreme în politica românească a trecut".

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan susţine că preşedintele PNL Crin Antonescu a optat să candideze într-un colegiu din judeţul Teleorman pentru a evita o experienţa urâtă pe care a avut-o la alegerile anterioare, când şi-a câştigat mandatul de senator prin redistribuire.

"Domnul Antonescu a ales să se ducă sub umbrela domnului Dragnea. Eu, care ştiu mai multe despre domnul Antonescu decât cetăţenii României, vă pot spune că dânsul a candidat până acum, de fiecare dată, în alt colegiu, sau în altă circumscripţie electorală, deoarece aşa cum se comportă în Parlament, prin absenţă, la fel se comportă în circumscripţia electorală unde este ales", a declarat Stolojan, duminică, într-o conferinţă de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL: Stolojan este un securist al regimului Băsescu, o hologramă a politicii.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL: Stolojan este un securist al regimului Băsescu, o hologramă a politicii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei