Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2012 - Anul XVII, nr. 252 (5157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Primăria Mitocu Dragomirnei a finalizat extinderea reţelei de iluminat într-un cartier cu 143 de case

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria comunei Mitocu Dragomirnei a finalizat la mijlocul acestei săptămâni o investiţie pentru extinderea reţelei de iluminat public într-un cartier cu 143 de case. Primarul acestei comune, Dănuţ Solcan, a declarat că extinderea reţelei de iluminat a fost făcută în cartierul „Romi”,  suma alocată de primărie fiind de aproape 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi). Solcanu a ţinut să precizeze că fondurile au fost asigurate cu sprijinul deputatului PDL Ioan Bălan.

„Trebuie spus că dacă nu ar fi fost domnul deputat Ioan Bălan şi nu ar fi existat sprijinul acordat de către dumnealui, această investiţie nu s-ar fi putut realiza”, a declarat Dănuţ Solcan. El a amintit că deputatul Ioan Bălan a sprijinit Primăria Mitocu Dragomirnei în realizarea mai multor proiecte, amintind de construcţia unui nou dispensar şi dotarea acestui, investiţie de 800.000 de lei realizată prin intermediul unei sponsorizări, şi construcţia unei grădiniţe noi şi dotarea acesteia cu mobilier modern. Dănuţ Soclan a mai amintit şi de un proiect finanţat din fonduri europene care însemnat modernizarea a 7,7 kilometri de drumuri în Mitocu Dragomirnei, 1,8 kilometri în Lipoveni, construcţia unui centru social pentru persoane cu nevoi speciale şi dotarea căminului cultural cu instrumente muzicale şi costume populare.

Pe de altă parte, Dănuţ Solcan a mai spus că Primăria Mitocu Dragomirnei va pune la dispoziţia tinerilor romi din această comună 84 de locuri de casă. „Aceste locuri sunt destinate doar tinerilor de etnie romă din comuna noastră. Va fi un cartier nou, în care primăria a amenajat deja drumuri cu o lungime totală de un kilometru”, a declarat primarul din Mitocu Dragomirnei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Mitocu Dragomirnei a finalizat extinderea reţelei de iluminat într-un cartier cu 143 de case.
 Vizualizări articol: 2034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Primăria Mitocu Dragomirnei a finalizat extinderea reţelei de iluminat într-un cartier cu 143 de case2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da le frau liber trimis de
(27 oct 2012, 11:21:04
asa domnule primar da le frau liber la furat si la imnultit, asti se imnultes si se aciueaza de prin tot judetul, tu marele beneficfa comuna asta saraca si asa vai de capul ei fa din ea sat de tigani, du te in scoala cati sunt intr o clasa romani si cati tigani o sa ne fie rusine ca suntem din mitoc la un moment dat, toi o sa isi dea copii in oras la scola .In loc sa atragi turisti sa aduci fonduri pentru zona rezidentiala din manatire sa faci teren de golf adu tigani sa fure RUSINE RUSINE RUSINE.
2.   Chelul si tichia de margaritar. trimis de
(27 oct 2012, 11:50:52
Astia s-au molipsit de la Lungu. Unul cu me.tro.po.la, iar altul isi trage cartier, se crede si el orasean. Macar botezati cartieruL " Romy Schneider", daca tot va faceti misto. Pe cand cartiere la Prelipca?
3.   Toate bune si frumoase trimis de
(27 oct 2012, 12:09:28
Sigur ca e foarte frumos ca se realizeaza toate aceste lucruri dar nu inteleg ce cauta d-nul Balan in toata povestea asta.Sa inteleg TOTUSI ca d-nul Balan a platit 3 miliarde iluminatul?A platit 800.000 dispensarul?A platit gradinita?A platit fonduri europene pentru modernizarea drumurilor ?A dotat caminul cultural cu insrumente muzicale si costume populare?Dumnezeule,eu zic sa desfiintam Consiliul Judetean si sa-l lasam pe d-nul Balan sa faca investitiile judetului din banii lui.De asemenea UE ar trebui sa-l ia la Bruxelles sa plateasca el fondurile europene.
4.   . trimis de
(27 oct 2012, 13:37:26
Ce au facut tiganii sa merite loc de casa? Nu muncesc si iau ajutor social. Sa ii fie rusine primarului.
5.   Frumos pt.tigani trimis de
(27 oct 2012, 14:56:28
Puneti-le domnule primar si canalizare, faceti-le acte legale pe com.Mitocu Dragomirnei, doar acesta este viitorul comunei Mitocu Dragomirnei. Poate gasiti un program european pentru ca este nevoie. Apropo!!! La cum arata Politia din Mitoc, faceti un sediu al tiganilor
6.   Curva de mitoc trimis de
(27 oct 2012, 19:45:53
iara curva asta de primar numa abureli...ca sai voteze lumea ....huuuhhuuu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei