Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Tânără de 19 ani, sechestrată, bătută şi violată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A petrecut 16 ore în iad. A fost legată, bătută şi violată de un individ care

şi-a satisfăcut fanteziile sexuale ale unei minţi bolnave. Victima, Maria O., în vârstă de 19 ani, este originară dintr-o comună botoşăneană şi lucrează pentru o fundaţie caritabilă. În cursul zilei de joi, Maria şi colegii ei au ajuns în municipiul Rădăuţi şi, la fel ca în fiecare zi, au plecat să bată din uşă în uşă pentru a colecta fonduri. Întâmplarea a făcut ca, puţin înainte de ora 16.00, tânăra de 19 ani să sune şi la uşa unui apartament de la nivelul patru, dintr-un bloc de pe strada Mihai Viteazul, din Rădăuţi. Imediat ce uşa s-a deschis, Maria a fost trasă în apartament de un individ cărunt care, fără prea multe cuvinte, i-a tras o palmă, apoi i-a luat telefonul mobil din mână. Tânăra, care are puţin peste 1,50 m înălţime, nu s-a putut opune poftelor sexuale ale bărbatului, înalt de peste 1,80 m.

După prima repriză de sex forţat, Maria a încercat să stea de vorbă cu bărbatul, să-l calmeze şi să-l determine să o lase să plece, însă nu a reuşit. Din contră, a fost nevoită să fie, în mai multe rânduri, partenera unor partide de sex „condimentate” de imaginaţia bolnavă a unui bărbat de 45 de ani. Spre dimineaţă, bărbatul i-a luat tinerei banii pe care îi avea şi, după ce a imobilizat-o cu un cablu, a coborât din apartament pentru a cumpăra cafea şi ţigări.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 07.00, Maria a reuşit să pună mâna pe telefonul care fusese ascuns de agresor şi, motivând ca trebuie să meargă la baie, a reuşit să trimită un SMS unei colege, în care a scris că este în pericol de moarte şi că este sechestrată într-un apartament situat la etajul patru. Nefiind localnică, tânăra nu ştia pe care stradă este situat blocul, singurul reper pe care îl observase fiind o sală de jocuri mecanice, din vecinătate.

 

Poliţiştii au spart uşa apartamentului şi au salva-o pe tânără

Dispariţia tinerei fusese anunţată poliţiştilor încă de joi seară, de la ora 22.00. După ce au scotocit toată noaptea municipiul în căutarea Mariei, poliţiştii au fost anunţaţi de SMS imediat ce colega tinerei îl primise. Judiciariştii rădăuţeni au cântărit bine toate informaţiile de care dispuneau şi au ajuns la apartamentul lui Vasile Popescu, în vârstă de 45 de ani, „cunoştinţă” mai veche de a oamenilor legii. Imediat ce au sunat la uşa apartamentului, poliţiştii au auzit o voce de femeie care striga după ajutor. Fără să ezite, poliţiştii au spart uşa şi au dat de Popescu şi de tânăra dispărută.

 

Viol, tâlhărie şi lipsire de libertate

Vasile Popescu nu a reuşit performanţa să reziste un an în libertate. Săptămâna viitoare, mai exact pe 16 martie, ar fi împlinit un an de când a ieşit din închisoare. Popescu a fost condamnat pentru viol, tâlhărie şi lipsire de libertate, exact aceleaşi infracţiuni pentru care este cercetat acum şi cu siguranţă se va întoarce în penitenciar, în condiţiile în care mai are şi un rest de pedeapsă de aproape o mie de zile. La ora realizării acestui material (ieri după-amiază), rădăuţeanul Vasile Popescu urma să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără de 19 ani, sechestrată, bătută şi violată.
 Vizualizări articol: 964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 11 voturi
Tânără de 19 ani, sechestrată, bătută şi violată4.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Viol trimis de
(10 mar 2012, 12:23:31
ce pedeapsa merita un asemenea individ recidivist ? viol = crima, cred ca am dreptate......
1.1  RE: Viol trimis de
(10 mar 2012, 17:58:52
Ar trebui castrat cu o foarfeca de unghii. Pe viu.
2.   IlONA trimis de
(10 mar 2012, 15:12:56
Violul nu este crima! O viata nu mai poate fii recuparata ... Eu zic ca merita eutanasiati indivizii de genu asta, cea mai simpla metoda, ii taie ouale si gata s-a rezolvat problema.
2.1  RE: IlONA trimis de
(10 mar 2012, 16:05:29
popsv.....a eutanasie = moarte fara dureri......poate vroiai sa zici merita sa fie castrati....daca taceai filosof ramaneai.
3.   Corect trimis de
(10 mar 2012, 21:45:21
castrati am vrut sa zic dar m-am grabit
4.   Comentariu trimis de
(11 mar 2012, 04:10:00
Pai nu sunt bani sa castreze cani si tu vrei sa se ocupe de el ,ma faci sa rid
5.   Bravo trimis de
(11 mar 2012, 09:54:18
la radauti au fost întotdeauna politisti foarte buni..... cu sau fără "unul dintre cei mai buni judiciaristi radăuteni", cu sau fără managementul "unuia dintre cei mai arătoşi ofiteri radăuteni" treaba merge bine
6.   Castrare chimica trimis de
(11 mar 2012, 13:17:32
Cel mai bun remediu ptr. asemenea dezaxati-CASTRARE CHIMICA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei