NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
vineri, 20 mar 2009 - Anul XIV, nr. 65 (4051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,629 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În familie

Acuzată că a făcut credite la bănci cu documente falsificate, în care soţul i-a umflat salariul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul general al unei societăţi comerciale din municipiul Suceava este cercetat penal de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, după ce i-a „umflat” salariul soţiei sale, angajată la aceeaşi firmă, pentru ca aceasta să obţină credite la bănci.
În urmă cu două zile, împotriva lui Amjed K., în vârstă de 44 de ani, din municipiul Suceava, s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals material în înscrisuri oficiale.

Potrivit poliţiei, bărbatul este acuzat că a semnat trei adeverinţe de salarizare emise pe numele soţiei sale, Lăcrămioara K., angajată la aceeaşi firmă, documente pe care a fost înscris un salariu mult mai mare decât cel din cartea de muncă. Amjed K. şi-a spus semnătura şi pe copiile carnetului de muncă, confirmând, în fals, că acestea sunt conforme cu originalul, deşi salariul fusese, la fel, modificat.

Cu ajutorul documentelor măsluite, susţin anchetatorii, femeia a obţinut credite de la două bănci, în valoare de 21.500 de lei.

Cercetat penal în acest dosar este şi un alt treilea individ, Ovidiu I., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Suceava, care, deşi nu avea vreo calitate în cadrul societăţii comerciale, a completat în fals cele trei adeverinţe, a semnat la rubrica „contabil şef/director economic” şi a înscris menţiunea „conform cu originalul” pe copiile carnetului de muncă ale Lăcrămioarei K., pe care s-a falsificat cuantumul salariului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzată că a făcut credite la bănci cu documente falsificate, în care soţul i-a umflat salariul.
 Vizualizări articol: 3410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Acuzată că a făcut credite la bănci cu documente falsificate, în care soţul i-a umflat salariul3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ghinionist arabul trimis de
(20 mar 2009, 15:30:32
Abia a iesit de la pension "bietul" arab. Se pare ca cineva se tine ca scaiul de el. Sau o fi doar ghinionist ? Soarta...

Oricum daca cineva "isi face timp" sa-i "purice" pe toti cei ce au imprumutat de la banci, cel putin 40% dintre ei au salariile umflate.
2.   What ? trimis de
(20 mar 2009, 19:23:33
cineva se tione scai rau de tot , nu stiu cum sa zic dar ... numa eu stiu vreo 10 persoane ... amici, rude, pruieteni care au vb cu patronii sa le mareasca salar doar pt imprumut , sau chiar si chestii de genu cazuli asta . asa ar trebui facute dosare la mai bine de 40% din cei care au imprumuturi .
2.1  RE: What ? trimis de
(21 mar 2009, 00:44:52
maRGINAlizata maica tu ori ai tras ceva pe nara ori ai invatat limba romana de la Amjed. Sau poate erai "angajata" lui cand s-a gandit sa faca "afacerea vietii lui" adica sa ingroape morti. Cum sa-ti spun ? Doamna sau domnisoara CIOCLU ? Sau poate esti chiar Amjed sub acoperire ?
3.   Puterea anonimatului trimis de
(21 mar 2009, 15:08:33
YOYO1 se vede ca stii multe si esti "amic" cu acest Amjed. Dar daca tot ai ceva de zis, de ce nu i-o zici lui, verde-n fata.

Eu unul m-am saurat de zmei dintr-astia online, protejati de anonimat. Mai era unul pe aici Dinescu, da' de cand nu mai apare Nelu Balan si Sanda Ardelean la rubrica mama ce buni politiceni, a disparut si el. Ca, nu-i asa, pupincurismul nu se poate practica de unul singur.

Asa ca lase-ne YOYO1, i-ati sictir pentru rafuielile astea personale.
3.1  RE: Puterea anonimatului trimis de
(21 mar 2009, 20:27:04
Bre bogdanere fara maniere...hmm...nu-mi pun mintea cu tine dar vreau sa-ti desenez cate ceva. Se vede ca parintii tai au fost tare sictiriti cand te-au facut...Despre zmeii online...nu cere cuiva ce tu nu poti face. M-am referit la anonimatul care te protejeaza si pe tine...hmm... bogdanere. De pupincurism te pot acuza pentru faptul ca nu ti-am dat nici un motiv sa te iei de mine. Dar se pare ca te-a platit arabul sa scrii in locul lui ca sa nu ne prindem ca-i el. Deeeeeci cine-i pupincuristul ? Buna crestere nu ma lasa sa te sictiresc si eu pe tine. Doar pentru ca nu te cunosc.

P.S. Si nici nu-mi doresc pentru ca mi-e greata de pupincuristi distrusi ca tine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei