Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2009 - Anul XIV, nr. 65 (4051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Să nu ne dăm în petic!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Puteţi spune cu ochii închişi care este mijlocaşul stânga la echipa naţională? Dar cu ochii deschişi?! O rotaţie a cadrelor, cu Mutu, Chivu, Codrea, asta se întâmpla pe parcursul unui meci. De-aia mă gândesc că, dacă tot ne-am pricopsit cu un jucător de Bundesliga, să nu ne amăgim cu universalitatea sa şi să-l punem să facă banda stângă, ceea ce ştie cel mai bine. Naţionala şi Maximilian Johannes Ştefan Nicu sunt acum ca sacul şi peticul, dar nu în sensul că au aceleaşi cusururi, ci că, dacă tot l-am aflat, să-l coasem acolo unde ţesătura se destramă.

Piţurcă poate fi suspectat de multe, dar de data asta cred că nu va avea orbul găinilor. Şi, chiar de obiectivul calificării e un fel de miraj, ar fi vremea să vedem măcar un joc mai închegat, o idee, ceva coerent. Cu echipa noastră actuală e clar că nu putem fi campioni mondiali, nu-i putem cere selecţionerului marea cu sarea, dar îi putem pretinde să nu mai fim meschini. Platini a spus deunăzi ceva interesant, referitor la Mourinho, dar care e general valabil: în fotbal contează mai mult să ai echipă decât să ai antrenor! Adică lui Inter nu-i ajunge un talisman pe bancă, mai trebuie să aducă şi nişte jucători pe măsură. Oricum, Mourinho are o parte de vină mai consistentă decât s-ar crede pentru eliminarea în faţa lui Manchester. I se trage de la superficialitatea tangentă nesimţirii cu care nerazzurii au tratat meciurile din grupă, pierzând un loc unu mai mult decât acontabil în favoarea lui Panathinaikos. Cu cine au jucat grecii? Cu Villarreal. Cu cine, Interul?... Revenind la noi şi la spusele lui Platini, cred că mai toţi gândim că generaţia de aur, compusă din jucători care se selecţionau singuri, prin echipele la care evoluau şi prin isprăvile din teren, ar fi strălucit la fel şi fără General pe bancă.

Mă bucur să închei cu repararea unei nedreptăţi de către TAS. Nu, nu e vorba despre înapoierea celor 6 puncte spoliate timişorenilor. Nu încă! A fost anulată suspendarea de un an aplicată jucătorilor italieni Davide Possanzini şi Daniele Mannini. Vă reamintesc că aceştia primiseră respectiva maxi-suspendare pentru că întârziaseră 25 de minute la controlul antidoping, iar la aflarea pedepsei disproporţionate sindicatul fotbaliştilor italieni a protestat întârziind o întreagă etapă cu un sfert de oră. Ei bine, chiar de duminică se va putea conta pe ei. Deci, se poate! Punctele înapoi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să nu ne dăm în petic!.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Să nu ne dăm în petic!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei