Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2009 - Anul XIV, nr. 65 (4051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Civism

Oră de educaţie ecologică în biroului deputatului Ioan Bălan

Vineri, 20 Martie 2009 (17:57:09)
Biroul parlamentar din cartierul Burdujeni al deputatului PD-L de Suceava Ioan Bălan, a fost vineri animat de prezenţa unui grup de copii de la grădiniţa cu program normal nr. 12 “Ţăndărică”. Copiii care fac parte din “Patrula ECO-ŢĂNDĂREII” au fost însoţiţi de educatoarea Mandolica Borza, care a ales biroul parlamentarului democrat liberal pentru a ţine o oră de educaţie ecologică cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită în fiecare an de 22 martie. Micuţii au cântat imnul “Patrulei ECO-ŢĂNDĂREII” şi au exprimat păreri aşa cum s-au priceput vizavi de cartierul în care locuiesc. Ei au vorbit despre necesitatea păstrării curăţeniei, despre grija faţă de spaţiile verzi, faţă de colectarea selectivă a deşeurilor. Ei au încercat să-i sensibilizeze pe cei mari să aibă grijă de “Mama Natura”. “Am făcut această acţiune cu scopul de a sensibiliza atât locuitorii cât şi pe cei care sunt responsabili de cartierul nostru, de oraş şi judeţ să se implice mai mult în acţiunile de ecologizare. Tot gândindu-mă că fiecare dintre ei sunt locuitorii acestui loc care ne este leagăn, ne este locul unde trăim, dorim prin această sensibilizare să fie cât mai multă implicare din partea autorităţilor locale pentru ca noi de mici să trăim într-un mediu curat. Ca un mesaj, cu cât avem grijă de locul natal cu atât ne simţim mai sănătoşi”, a spus Mandolica Borza. Copiii din “Patrula ECO-ŢĂNDĂREII” au fost invitaţi la sucuri, prăjituri şi ciocolată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oră de educaţie ecologică în biroului deputatului Ioan Bălan.
 Vizualizări articol: 1813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oră de educaţie ecologică în biroului deputatului Ioan Bălan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt.gabriela alias temida... trimis de
(20 mar 2009, 20:37:49
...da unde esti draga de nu sari in sus ,ma refer la titlul art.:"Ora de educatie ecologica �n biroului deputatului Ioan Balan".Si amu sa nu te apuci sa scrii ceva fie si pe turceste ca vis-avis de limba romana ne-ai convins ce-ti poate capul.Agramatii,alambicatii samd...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei