Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Recunoştinţă

Meritele unei campioane, recunoscute de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Meritele unei sucevence, multiplă medaliată în competiţiile de canotaj naţionale şi internaţionale, au fost recunoscute de Primăria Suceava.

În cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat vineri, în amfiteatrul Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava, municipalitatea a oferit campioanei Monica Loredana Curcă o diplomă de excelenţă pentru rezultate deosebite în activitatea sportivă.

Reprezentantul Primăriei Suceava la acest eveniment, consilierul pe probleme de educaţie al primarului Ion Lungu, Alina Petrescu, a ţinut să precizeze că această diplomă nu a fost însoţită şi de un premiu în bani pentru că un astfel de gest din partea municipalităţii ar fi necesitat o hotărâre de Consiliu Local.

„Domnul primar a preferat să ofere această diplomă astăzi pentru că este ziua în care Monica a împlinit 18 ani şi a dorit să-i facă o surpriză cu ocazia majoratului. Monica va fi însă inclusă pe lista propunerilor pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Suceava, titlu care îi va conferi şi alte drepturi, inclusiv băneşti”, a declarat Alina Petrescu.

La ceremonia de acordare a diplomei de excelenţă au fost prezente bunica şi mama campioanei, despre care Monica Curcă spune că sunt sprijinul ei permanent. De altfel, modestă, Monica a ţinut să îi ofere diploma, în semn de mulţumire, mamei sale. Cea mai emoţionată a fost însă Iolanda Olariu, cea care, din septembrie 2007, i-a devenit dirigintă.

 

Problemele cu coloana vertebrală o împiedică să mai facă sport

Deşi are doar 18 ani, Monica se poate lăuda cu şapte medalii de aur, cinci de argint şi două de bronz, dar şi cu cele 15 diplome pe care le are acum în portofoliu.

Cele mai de preţ sunt medaliile de aur obţinute la ultimul Campionat Balcanic de Canotaj, desfăşurat în Turcia.

Născută la Suceava, Monica Curcă a obţinut aceste rezultate în cadrul echipei de campioni de la Orşova, unde a urmat cursurile Liceului Teoretic „Traian Lalescu”. Suceveanca îşi aminteşte de regimul aproape cazon de Orşova, unde s-a pregătit din greu, ani de zile, pentru a păşi în rândul campionilor.

În ciuda acestor eforturi, Monica regretă că problemele pe care le are la coloana vertebrală o împiedică să-şi continue activitatea sportivă. Acum s-a întors acasă, fiind elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava. Din păcate însă, performanţele sale par să treacă neobservate chiar în oraşul în care s-a născut. Diploma de excelenţă oferită de Primărie este singura distincţie primită din partea sucevenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meritele unei campioane, recunoscute de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Meritele unei campioane, recunoscute de Primăria Suceava5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ptr. ziarista trimis de
(24 feb 2008, 08:24:54
Esti buna profesionista!! Oricum, se vede ca articolul a fost scris la comanda. Daca Monica a activat in cadrul echipei din Orsova si presa din Suceava nu a scris despre performantele acesteia, de ce rautati precum "performantele sale par sa treaca neobservate", "diploma de excelenta este singura distinctie primita din partea sucevenilor". Nu aveti decit voi, breasla jurnalistilor, sa-i oferiti mai multe distinctii. Nu inteleg de ce pina acum nu v-ati dus la Orsova si sa scrieti despre componenta echipei de canoe!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte