Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 238 (7239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întâlnire de taină între Victor Ponta și mai mulți lideri PSD, joi seară - surse

Vineri, 11 Octombrie 2019 (13:23:02)

Victor Ponta a avut o întâlnire, joi seară, cu Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Sorin Grideanu, în contextul căderii Guvernului Dăncilă, principalul subiect de discuție fiind posibila preluare a PSD de către Ponta, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Este prima întrevedere restrânsă, după retragerea încrederii Guvernului Dăncilă, prin adoptarea moțiunii de cenzură, joi, în Parlament.

Potrivit surselor citate, tema centrală abordată de cei patru a fost preluarea PSD de către Victor Ponta, acesta fiind un scenariu vehiculat în ultima perioadă în unele medii.

Totodată, în întâlnire într-un cadru mai larg, se desfășoară doar între social-democrați, vineri, în biroul președintelui Camerei Deputaților Marcel Ciolacu. Printre participanți se numără Florin Iordache, Alfred Simonis, Olguța Vasilescu Paul Stănescu, Gabriela Firea, precum și lideri ai filialelor județene ale PSD, au precizat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Întâlnirea de la Parlament, de vineri, a început în jurul orei 9.00 și este în desfășurare, la momentul transmiterii acestei știri.

Viorica Dăncilă a anunțat, joi seară, că o ședință a Comitetului Executiv al PSD va avea loc, vineri, începând cu ora 18.00.

Ea a precizat că va cere în Comitetul Executiv al PSD un vot pentru excluderea din partid a „trădătorilor” care au votat moțiunea de cenzură și care au negociat cu liderul Pro România, Victor Ponta. Dăncilă a mai susținut că au existat cinci voturi ale social-democraților.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei voturi anulate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire de taină între Victor Ponta și mai mulți lideri PSD, joi seară - surse.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire de taină între Victor Ponta și mai mulți lideri PSD, joi seară - surse0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei