Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 80 (7081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MS organizează examene pentru atestate de studii complementare pentru medici, dentiști și farmaciști

Vineri, 5 Aprilie 2019 (12:12:20)

Ministerul Sănătății organizează în perioada, 15 mai - 21 iunie 2019, sesiune de examene pentru obținerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști, anunță Direcția de Sănătate Publică (DSP), citată de Mediafax.

Pentru această sesiune pot depune dosare de înscriere candidaţii care finalizează până la data de 31 martie 2019 pregătirea teoretică şi practică efectuată în vederea obţinerii atestatelor de studii complementare. Înscrierile pentru examene se fac în perioada 1 aprilie-15 aprilie, în baza unei cereri stas, publicate pe site-ul Direcției de Sănătate Publică, transmite sursa citată.

Examenele se vor desfăşura în centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sănătăţii în care s-a efectuat pregătirea. Pentru fiecare probă de examen, nota minimă de promovare este 5,00, cu excepţia probelor de examen pentru care sunt precizate alte condiţii minime de promovare, cu calificativ admis/respins. În cazul în care la una din probele de examen nu se obţine nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finală minimă de promovare a examenului pentru obţinerea atestatelor de studii complementare este 7,00.

Dosarele de examen pot fi depuse sau transmise prin servicii poștale, la Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii, sediul din Str. Bodești nr. 1, sector 2, Bucureşti, cu excepţia atestatelor în Acupunctură, Api-Fito-Aromaterapie, Asistența medicală de urgență prespitalicească, Asistența medicală de urgență pentru structuri UPU, Farmacie homeopată, Homeopatie și Implantologie.

Înscrierile pentru atestatele în Acupunctură, Api-Fito-Aromaterapie, Asistența medicală de urgență prespitalicească, Asistența medicală de urgență pentru structuri UPU, Farmacie homeopată, Homeopatie și Implantologie se fac în aceeaşi perioadă, respectiv în perioada 01-15 aprilie 2019 inclusiv, prin Direcţiile de Sănătate Publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătirea pentru atestatele respective: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Târgu Mureș şi Timişoara.

Direcţiile de sănătate publică care vor efectua aceste înscrieri, vor completa on-line la adresa: http://examene.meddb.ro, listele nominale cu candidaţii înscrişi, până la data de 18 aprilie 2019, ora 16,00. Tabelele originale cu candidaţii înscrişi, însoţite de adresa oficială se vor transmite prin poştă până la data de 22 aprilie 2019, pe adresa Centrului de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii, Str. Bodești nr. 1, sector 2, Bucureşti.

Arondarea candidaţilor pe atestate de studii și centre universitare medicale va fi comunicată pe 3 mai 2019, pe site-ul Ministerului Sănătăţii la rubrica Concursuri şi examene naționale.

Listele candidaţilor al căror dosar de înscriere este admis, precum şi preşedintele de comisie, locul, data şi ora de prezentare la examen, se vor afişa pe 13 mai 2019 pe site-ul Ministerului Sănătăţii la rubrica - Concursuri şi examene naționale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MS organizează examene pentru atestate de studii complementare pentru medici, dentiști și farmaciști.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MS organizează examene pentru atestate de studii complementare pentru medici, dentiști și farmaciști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei