Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 80 (7081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Două gospodării au fost afectate de un puternic incendiu la Boroaia

Vineri, 5 Aprilie 2019 (21:29:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu puternic a izbucnit vineri după amiază în comuna Boroaia, afectând două gospodării învecinate. Vântul puternic și lemnul din care erau ridicate construcțiile au favorizat extinderea rapidă a flăcărilor, care au distrus mai multe construcții din lemn.

Alarma a fost dată în jurul orei 15.50, cînd au fost observate flăcările și a fost sesizată izbucnirea incendiului la 112. La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Boroaia și Vadu Moldovei, care au intervenit cu 6 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor ardeau mai multe construcții, majoritatea din lemn, din cele două gospodării particulare. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de vântul puternic și de materialul lemnos din construcții, existând riscul ca incendiul să cuprindă și alte două gospodării din imediata vecinătate.

În timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical celor două proprietare ale gospodăriilor afectate de foc, care au suferit atacuri de panică. Una dintre femei, în vârstă de 86 de ani, a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe din Fălticeni, pentru investigații suplimentare. Cea de-a doua femeie a refuzat transportul la unitatea spitalicească. Incendiul a distrus la prima proprietate casa de locuit pe o suprafață de 60 de metri pătrați, o șură pe 32 metri pătrați, o bucătărie de vară pe circa 12 metri pătrați și bunuri materiale. La cea de a doua  gospodărie au ars o anexă pe 32 metri pătrați, un adăpost de animale pe 18 metri pătrați, o altă anexă pe 12 metri pătrați, colțul unui depozit de furaje și bunuri din gospodărie. În urma verificărilor întreprinse de pompieri, a fost concluzionat faptul că flăcările au izbucnit, cel mai probabil, în urma unor scăpări de gaze de la o butelie de aragaz. Incendiul a fost lichidat după 3 ore de intervenția , iar pompierii au salvat casele și anexele învecinate, găini, doi porci, trei vaci, o vițică și un cal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării au fost afectate de un puternic incendiu la Boroaia.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două gospodării au fost afectate de un puternic incendiu la Boroaia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei