Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2016 - Anul XXI, nr. 246 (6359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mama lui Bogdan Gigină a rememorat, la un an de la moartea fiului său, ultima conversaţie avută cu acesta: "Îmi era teamă că ploua tare. Mi-a spus să nu îmi fac griji"

Joi, 20 Octombrie 2016 (20:07:56)
Mama poliţistului Bogdan Gigină, cel care a murit acum un an fiind în deschiderea coloanei oficiale a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, a rememorat ultima conversaţie avută cu fiul său, precizând că i-a transmis că îi era frică pentru că ploua, iar Bogdan i-a spus să nu îşi facă griji, scrie Mediafax."În urmă cu un an, la această oră, am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată. Mi-a spus că nu s-a retras din teren că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar «mamă, nu-ţi fă griji, ne auzim când mă retrag»", a fost mesajul postat de mama lui Bogdan Gigină, la un an de la decesul acestuia.Zeci de poliţişti de la Brigada Rutieră l-au comemorat joi pe Bogdan Gigină, venind cu lumânări şi flori la locul accidentului. Aceştia s-au adunat, în jurul orei 13.00, la sediul Brigăzii de unde, cu un autocar şi cu mai multe autospeciale de la Rutieră, au plecat spre Bulevardul Ştirbei Vodă, acolo unde Bogdan a murit. La crucea amenajată la locul accidentului de familia lui Bogdan Gigină un preot a ţinut o slujbă, iar poliţiştii au aprins lumânări, au adus flori şi au ţinut un moment de reculegere. La ceremonie a fost prezent şi tatăl lui Bogdan Gigină, poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere, soţia fostului agent dar şi prieteni ai acestuia. Ulterior, aceştia au mers la mormântul lui Bogdan Gigină.
SURSA:  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama lui Bogdan Gigină a rememorat, la un an de la moartea fiului său, ultima conversaţie avută cu acesta: "Îmi era teamă că ploua tare. Mi-a spus să nu îmi fac griji".
 Vizualizări articol: 2755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mama lui Bogdan Gigină a rememorat, la un an de la moartea fiului său, ultima conversaţie avută cu acesta: "Îmi era teamă că ploua tare. Mi-a spus să nu îmi fac griji"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei