Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2016 - Anul XXI, nr. 246 (6359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate provizorii

Profesori scoşi din cursa pentru posturile de director de proba de evaluare a CV-ului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a doua probă din cadrul examenului pentru ocuparea postului de director şi director adjunct, cea de evaluare a CV-ului, a eliminat din concurs încă 11 profesori care aspirau la o funcţie de conducere în şcolile din judeţ.

Aceştia au fost eliminaţi din concurs marţi, nereuşind să obţină minimum 35 de puncte din cele 50 aferente probei, prin urmare nu s-au mai prezentat la cea de-a treia probă, respectiv interviul.

Marţi au ieşit din cursa pentru posturile de director: Marin Bîrgovanu – Școala Gimnazială Rădăşeni, Maria Brăteanu – Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Capu Codrului, Cristian Cârlig - Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni (pentru postul de adjunct), Cătălin Curaleţ – Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni (adjunct), Sorin Dincă - Liceul Tehnologic „Liviu Suhar” Iacobeni, Nicolae Sorin Galiş – Școala Gimnazială Poieni Solca, Petrişor Iacob – Școala Gimnazială Cornu Luncii, Pansela Ionela Iacob – Școala Gimnazială „Nicolae Stoleru” Baia, Luminiţa Olarian – Școala Gimnazială Dorneşti, Dumitru Pomohaci - Clubul Copiilor Rădăuţi, Liliana Georgeta Semeniuc – Școala Gimnnazilă Milişăuţi.

239 de cadre didactice erau înscrise pentru proba de evaluare a CV-ului şi pentru proba interviului, probe pentru care Inspectoratul Şcolar Suceava a organizat patru centre de testare: Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, Colegiul Tehnic „Al.I. Cuza” Suceava şi Inspectoratul Școlar Judeţean Suceava.

Analiza Curriculumului Vitae este realizată de comisia de concurs, în plenul ei, în prezenţa candidatului, pe baza documentelor din dosarul de înscriere. La fel ca în cazul probei scrise, proba de analiză a CV-ului nu poate fi contestată.

Interviul este susţinut tot în faţa comisiei de concurs, în cadrul probei apreciindu-se scrisoarea de intenţie, calitatea şi susţinerea de către candidaţi a ofertei manageriale şi a unui plan operaţional pentru un an, cu o durată de maximum 30 de minute.

În judeţul Suceava, concursul se desfăşoară până la data de 26 octombrie.

Pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajulminim de promovare a probei este de 35 de puncte. Sunt declaraţi „admişi” candidaţii care au realizat cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi, din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puţin 105 puncte. Este declarat „promovat” la concurs candidatul „admis” care a obţinut cel mai mare punctaj total.

 

50 de candidaţi au promovat toate probele concursului

50 dintre candidaţi au susţinut şi au promovat toate cele trei probe pentru funcţia de director şi director adjunct.

Până acum, cele mai mari punctaje totale au fost obţinute de Marcel Porof – Clubul Copiilor Fălticeni, cu 146,75 de puncte din 150 posibile, Adrian Nicolae Puiu – Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi – 146,125 puncte, Ionel Costică Negru – Școala Gimnazială „George Tofan” Bilca (143,125 puncte), Vasile Olari – Școala Gimnazială Frătăuţii Noi (143,125 de puncte), Nicolae Robu – Liceul Tehnologic Cajvana (141,875 puncte), Iulian Ciotu – Liceul Tehnologic Cajvana (pentru funcţia de adjunct, 141,25 puncte), Petru Nicuţă – Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi (140,625 puncte).

Afişarea rezultatelor concursului este programată în data de 18 noiembrie, fiind urmată de o perioadă de depunere a contestaţiilor: 21-23 noiembrie. Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie - 9 decembrie 2016. Ultima etapă a concursului - validarea în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie 2016.

Mandatele directorilor promovaţi au o durată de patru ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesori scoşi din cursa pentru posturile de director de proba de evaluare a CV-ului.
 Vizualizări articol: 6715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Profesori scoşi din cursa pentru posturile de director de proba de evaluare a CV-ului4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei