Google
 
marţi, 31 mar 2015 - Anul XX, nr. 74 (5886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6559 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9517 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   ø imagini |   ø fişiere video

RABLA 2015: 25.000 de tichete şi eco-bonusuri de la 750 la 2.500 de lei

Marţi, 31 Martie 2015 (20:28:13)SURSA: Mediafax.ro
Trei variante de eco-bonus, în valoare de 750, 1.500 şi 2.500 de lei, vor fi disponibile, alături de cele 25.000 de tichete, dintre care 20.000 pentru persoane fizice şi 5.000 pentru persoane juridice, în programul Rabla 2015, anunţă Ministerul Mediului, informează Mediafax.Producătorii, importatorii şi distribuitorii de autoturisme se po... Integral pe Mediafax.ro
SURSA: Mediafax.ro
 Vizualizări articol: 700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RABLA 2015: 25.000 de tichete şi eco-bonusuri de la 750 la 2.500 de lei0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Babic sârbesc de Buzău Dintre toate cărnurile tocate și vârâte în maț, două sunt specifice Buzăului și de neîntâlnit altundeva: cârnații de Pleșcoi și babicul sârbesc de Buzău.Babicul se face din carne de porc (pulpă), tăiată cu... Citeşte