Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2015 - Anul XX, nr. 74 (5886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luare de poziţie

Steliana Miron este indignată de actele de barbarie comise în ţară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul Steliana Vasilica Miron şi-a exprimat indignarea vizavi de actele de barbarism extrem care s-au petrecut zilele trecute în sudul României, când un bărbat şi-a omorât doi copii, iar mai apoi s-a sinucis. Nemulţumirea parlamentarului liberal vizează lipsa de reacţie a instituţiilor statului în acest caz, dar şi faptul că nu se iau măsuri concrete pentru a limita la maxim aceste acte de o cruzime ieşită din comun.

„Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută, în postul Paştelui, a cutremurat o ţară întreagă. Nici o instituţie a statului român nu a reacţionat. Nu a reacţionat nici protecţia copilului, nici şcoala, dar nici poliţia. Nimeni nu răspunde dacă aceste crime puteau fi prevenite. Oare, prin nepăsare, prin indiferenţă, statul român nu le-a condamnat la moarte pe cele două fetiţe?

Domnule prim-ministru, România nu are nevoie de instituţii formale când trebuie să-i protejeze pe români! România nu are nevoie nici de teroarea legii şi nici de legi concepute abuziv, care pentru 50 de lei, falimentează firme, distrug destine, distrug speranţe. Astfel, România îşi va condamna nu numai prezentul, ci şi viitorul”, au fost cuvintele adresate premierului Victor Ponta de Steliana Miron de la tribuna Senatului României.

Steliana Miron a menţionat că, iniţial, a dorit să ridice o altă problemă spinoasă a ţării, dar ceea ce a văzut la ştiri i-a produs o stare emoţională extremă.

„Am dorit să învederez că IMM-urile sunt condamnate la faliment de ANAF, în urma Ordinului 218/2015 al Ministerului Finanţelor Publice şi că dumneavoastră, în calitate de prim-ministru, nu trebuie să vă rezumaţi doar la declaraţii de presă, ci să reanalizaţi consecinţele dramatice atât pentru economia naţională, cât şi pentru mediul de afaceri al acestui ordin până nu va fi poate prea târziu”, a mai arătat Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliana Miron este indignată de actele de barbarie comise în ţară.
 Vizualizări articol: 2707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 7 voturi
Steliana Miron este indignată de actele de barbarie comise în ţară2.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine dna senator trimis de
(31 mar 2015, 14:02:12
dna senator instiga in principal la evaziune . asta ii doare pe cei de la PNL . punctul meu de vedere este ca e buna obligatia de a emite bon fiscal .legea e clara si cu bacsisul si cu marfa la negru , etc.
cum tosate farmaciile din tara dau bon si daca cumperi o pastila de 1.5 ron ? ei de ce nu dau faliment ? oare pt ca daca ii prinde cu marfa la negru le ridica definitiv autorizatia ? Dna senator nu mai instigati la evaziune fiscala . din banii de la buget face-ti propunerile halucinante care mananca banii nostri . sa va fie rusine ! iar in ceea ce priveste tatal care a spanzurat cele 2 fiice , sa stiti ca si el este o victima. nu era sanatos . problema este ca nu avem psihologi cu experienta in spitale ! termina facultatea 3 ani si apoi merg fara erxperienta la spitale de boli nervoase . ce stiu ei sa faca ? vina e clar al sistemului.
2.   ... trimis de
(31 mar 2015, 22:50:55
si eu sunt indignat de actuala clasa politica, in special de cei care vorbesca fara sa faca nimic.
3.   Comentariu trimis de
( 1 apr 2015, 09:42:25
Dar se putea sa nu legati odioasa crima de activitatea lui PONTA . Intrebarea este , nu toti politrucii ai acestei tranzitii interminabile participati la creierea premiselor de decadere morala si mintala a indivizilor din societate ?????????? Nostalgiile au trecut , dar in orinduirea socialista nu aveau loc asemenea crime cutremuratoare si sinucideri cu asemenea frecventa . Asigurati conditii umane de viata ptr. populatie , facetiva datoria si respectati moralitatea acolo sus , si se vor reduce necazurile in tara . Mai putin cu polemica si coruptia si treceti la munca in favoarea votantilor vostri ptr. parlament .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Babic sârbesc de Buzău Dintre toate cărnurile tocate și vârâte în maț, două sunt specifice Buzăului și de neîntâlnit altundeva: cârnații de Pleșcoi și babicul sârbesc de Buzău.Babicul se face din carne de porc (pulpă), tăiată cu... Citeşte