Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2015 - Anul XX, nr. 74 (5886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Tragic

Un tânăr de 29 de ani, profesor de sport, a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Bistriţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr care nu împlinise încă 30 de ani, profesor de sport la liceul din Broşteni, a murit după ce a scăpat de sub control maşina pe care o conducea şi s-a răsturnat în râul Bistriţa. Accidentul s-a petrecut duminică noapte, însă descoperirea a fost făcută abia ieri dimineaţă.

Tânărul care a decedat, Eugen Dumitru Bălău, era singur în maşină şi plecase de acasă, din satul Cotîrgaşi, spre Broşteni, duminică seară, pentru a cumpăra o pizza. Tragedia s-a petrecut pe drumul de întoarcere.

 

Găsit prins între fiarele contorsionate ale maşinii

Luni dimineaţă, în jurul orei 7.00, un localnic din satul Lungeni, comuna Broşteni, a anunţat că în râul Bistriţa este căzut un autoturism de culoare roşie. A fost sesizat imediat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la faţa locului fiind trimis un echipaj al Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei. Echipele de salvare, formate din pompieri, poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni, au găsit un autoturism VW Golf, răsturnat în albia râului, la o diferenţă de nivel de zece metri de carosabil. În scurt timp s-a constatat că în interior este o persoană.

Plutonierul adjutant Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al pompierilormilitari suceveni, a declarat: „Salvatorii au asigurat autoturismul şi au creat accesul către victima prinsă între fiarele contorsionate. Din păcate, pentru tânărul din maşină nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul. Maşina avariată a fost scoasă din albie cu ajutorul unei autoplatforme forestiere cu braţ”.

 

Maşina a izbit un parapet de protecţie, a ricoşat în doi copaci, după care a plonjat în râu

Din ancheta ulterioară demarată de poliţiştii rutieri a rezultat că tânărul şofer, care se deplasa pe DN 17B, drumul care face legătura spre Neamţ, a intrat cu viteză într-o curbă la dreapta, moment în care a derapat. Maşina a izbit violent un parapet de protecţie, a ricoşat în doi copaci şi a plonjat în apă, de la o diferenţă de nivel de zece metri, unde s-a răsturnat. Tânărul nu s-a putut salva din autoturismul contorsionat, la ora la care a fost găsit fiind decedat de câteva ore bune.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a arătat că în urma anchetei derulate la faţa locului urmează a se stabili cauzele exacte ale accidentului. La prima vedere, toate indiciile duc spre concluzia că şoferul circula cu viteză excesivă.

 

Era proaspăt căsătorit şi urma să aibă un copil

Eugen Dumitru Bălău era căsătorit de anul trecut, iar soţia sa urmează să aducă pe lume un copil.

Pe reţeaua de socializare Facebook, numeroşi actuali şi foşti elevi au transmis mesaje prin care deplâng moartea celui care le-a fost profesor de sport în ultimii ani la Liceul Tehnologic „Nicolae Nanu” din Broşteni.

 

A treia maşină care ajunge în albia râului Bistriţa, de la începutul anului

Numai de la începutul acestui an, alte două maşini scăpate de sub control au ajuns în râul Bistriţa. Unul dintre accidente s-a petrecut pe raza comunei Crucea, iar celălalt pe raza municipiului Vatra Dornei. Al doilea accident a fost foarte asemănător cu cel de duminică noapte, un şofer în vârstă de 77 de ani plonjând cu maşina, de la o diferenţă mare de nivel, şi răsturnându-se în apele râului Bistriţa. Bătrânul de 77 de ani a fost însă norocos, scăpând cu leziuni uşoare, la fel ca şoferul implicat în accidentul de la Crucea.

Riscul de accidente de acest gen pe şoselele din zona de munte este ridicat, drumurile fiind la diferenţă de nivel faţă de râul Bistriţa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 29 de ani, profesor de sport, a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Bistriţa.
 Vizualizări articol: 5678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Un tânăr de 29 de ani, profesor de sport, a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Bistriţa3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Babic sârbesc de Buzău Dintre toate cărnurile tocate și vârâte în maț, două sunt specifice Buzăului și de neîntâlnit altundeva: cârnații de Pleșcoi și babicul sârbesc de Buzău.Babicul se face din carne de porc (pulpă), tăiată cu... Citeşte