Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 191 (5398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta:Preiau ideile economice bune ale PDL; aşa se face opoziţie, nu cu poze în pielea goală la mare

Luni, 19 August 2013 (14:12:31)

Premierul Ponta s-a declarat gata să preia ideile economice lansate de PDL, după ce le va analiza impactul şi dacă se dovedesc bune, subliniind că opoziţia trebuie să vină cu astfel de idei constructive şi nu cu "înjurături, scandal şi poze în pielea goală pe la mare", asemenea lui Băsescu şi Udrea.

Prim-ministrul a declarat duminică seară, într-o emisiune la Antena 3, că ziua de luni şi-o va petrece în discuţii cu ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, şi cu ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, şi va solicita şi analiza măsurilor economice propuse de PDL.

"Fără niciun fel de ironie sau polemică politică, am văzut, ieri, PDL, care e partidul de opoziţie, a lansat nişte idei economice. Eu vreau şi le-am cerut colegilor mei mâine (luni - n.r.) să le analizeze ca şi impact bugetar ce înseamnă, câţi bani câştigăm, câţi bani pierdem, şi dacă se dovedesc nişte măsuri serioase, la modul cel mai direct o spun, vreau să discutăm, cu domnul Predoiu, cu cine o fi, 'domn'e, haideţi veniţi cu ele!'. Vreau să le fac un impact întâi, să văd...", a spus Ponta.

El a adăugat că va discuta cu toate grupurile parlamentare bugetul pentru 2014, iar lucrurile bune este gata să le preia.

Întrebat dacă ar putea discuta aceste măsuri economice cu Elena Udrea, din partea PDL, Ponta a spus că probabil PDL are o echipă care se ocupă economie, iar rolul opoziţiei este să critice guvernarea şi să propună măsuri mai bune sau constructive.

"Eu cred că într-o ţară normală e bine să ai opoziţie (...). Problema este dacă ai o opoziţie gen Băsescu, Udrea, cu înjurături şi cu scandal şi cu poze în pielea goală pe la mare, sau dacă poţi să ai o opoziţie aşa cum am încercat şi noi să facem, în 2011 până în 2012, în care să spui 'domn'e, nu e bine ce face guvernul, noi propunem să facem aşa' ", a declarat Victor Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta:Preiau ideile economice bune ale PDL; aşa se face opoziţie, nu cu poze în pielea goală la mare.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ponta:Preiau ideile economice bune ale PDL; aşa se face opoziţie, nu cu poze în pielea goală la mare2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei