Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 191 (5398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săptămâna neagră

Nebunia continuă. Un tată a fost bătut de propriul fiu, iar un bărbat şi-a bătut măr soţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele zile au adus o serie neagră de agresiuni între soţi, dar şi între copii şi părinţi, în primul rând alcoolul, dar şi gelozia sau lipsa banilor fiind cauzele care au dus la fapte reprobabile, unele de-a dreptul dramatice. Săptămâna neagră a agresiunilor în familie a adus încă două evenimente nedorite acum două zile, sâmbătă, din fericire acestea având consecinţe mai reduse faţă de alte două agresiuni care s-au transformat într-un omor şi o tentativă de omor.

 

Şi-a luat tatăl la bătaie după ce s-au certat de la muzica pe care o ascultau

Sâmbătă, într-un prim caz, în jurul orei 20.40, Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată că  un localnic în vârstă de 46 de ani, Vasile G., a fost agresat de fiul său, Ilie G., de 20 de ani.

Din ancheta demarată de poliţie rezultă că cei doi au consumat alcool în seara zilei de sâmbătă, iar la un moment dat, în curtea locuinţei, s-au luat la ceartă. Motivul este unul hilar. Cei doi nu s-au înţeles cu privire la muzica pe care voiau să o asculte şi s-au luat ceartă.

Conform anchetei poliţiei, tânărul în vârstă de 20 de ani l-a lovit pe tatăl său cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni la nivelul feţei. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit pe numele agresorului dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Ancheta va continua doar dacă tatăl îşi va scoate certificat medico-legal şi va depune plângere împotriva fiului său.

 

Bărbat internat la Psihiatrie după ce şi-a agresat soţia

Tot sâmbătă, aproape de ora 23.00, o femeie în vârstă de 43 de ani din comuna Siminicea, Renata P., a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a cerut ajutor poliţiei, sesizând că soţul ei, Ioan P., de 39 de ani, este foarte agresiv.

„Cei doi soţi au consumat băuturi alcoolice, iar din cauza unor neînțelegeri legate de bani, bărbatul a devenit violent, lovind-o pe soție”, a precizat inspectorul principal de poliţie Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Întrucât bărbatul a continuat să fie agresiv şi după ce poliţiştii au ajuns la faţa locului, s-a luat decizia ca acesta să fie internat la Spitalul de Pshiatrie Burdujeni.

 

Un copil de 15 ani şi-a ucis tatăl. Un tânăr de 19 ani şi-a înjunghiat în spate soţia minoră

Reamintim, la mijlocul săptămânii trecute, pe 14 august, un copil în vârstă de 15 ani din comuna Satu Mare şi-a omorât tatăl cu o rangă, în şura gospodăriei. Minorul şi-a lovit cu sete tatăl în vârstă de 40 de ani după ce bărbatul îi băgase mama în spital cu câteva ore înainte.

Conform anchetei poliţiei, bărbatul care a fost omorât devenise în ultima perioadă foarte agresiv cu soţia sa. El consuma mult alcool, căzuse în patima jocurilor de noroc şi era foarte gelos, iar minorul nu a mai putut suporta actele de violenţă pe care le comitea acesta asupra mamei sale.

Tot miercurea trecută, un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Pojorâta şi-a înjunghiat soţia, în apropiere de Gara Vatra Dornei Băi, fiind la un pas de a o omorî. Conform anchetei poliţiei, tânărul a căutat-o pe soţia sa, în vârstă de 17 ani, mamă a unui copil de un an şi trei luni, cu intenţia clară de a omorî, după ce femeia îl părăsise şi se mutase la părinţii ei, la Vatra Dornei. Fata a fost înjunghiată în spate, lovitura trecând razant pe lângă inima acesteia. 

Statisticile poliţiei arată că marea majoritate a agresiunilor de acest gen se petrec pe fondul consumului exagerat de alcool.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nebunia continuă. Un tată a fost bătut de propriul fiu, iar un bărbat şi-a bătut măr soţia.
 Vizualizări articol: 4853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nebunia continuă. Un tată a fost bătut de propriul fiu, iar un bărbat şi-a bătut măr soţia3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tragic trimis de
(19 aug 2013, 11:47:00
Parerea mea este ca autoritatile ar trebui sa interzica alcoolol in tara sau ca in alte tari europene sa ramana doar cele slabe pana la un anumit grad de alcool, prea multe se itampla de la bautura si dupa aia le pare rau de ce-au facut, dar pana sa ajunga Romania sa interzica alcoolul mai trec cateva generatii de oameni, asta-i romania
1.1  RE: Tragic trimis de
(19 aug 2013, 13:09:40
esti POCNIT ? EU CRED CA ESTI lOVIT RAU SA SCRII DE 2 ORI ACELASI LUCRU?
2.   Tragic trimis de
(19 aug 2013, 11:50:08
Parerea mea este ca autoritatile ar trebui sa interzica alcoolol in tara sau ca in alte tari europene sa ramana doar cele slabe pana la un anumit grad de alcool, prea multe se intampla de la bautura si dupa aia le pare rau de ce-au facut, dar pana sa ajunga Romania sa interzica alcoolul mai trec cateva generatii de oameni, asta-i romania
2.1  RE: Tragic trimis de
(19 aug 2013, 13:37:41
Așa! Să luăm exemplu de la ucraineni sau chiar de la ruși: interzicem alcoolul.
Instituim legea prohibiției și se rezolvă problema.
Facem și noi ca americanii prin 1920.
Uite-așa se creeză ”locuri de muncă” plătite sănătos. Al Capone va fi reinventat.
Bună tare ideea!
3.   Nebunia belicoasa a jegurilor care sugereaza trimis de
(19 aug 2013, 22:36:05
Nebunia e in voi smintitilor care smintiti "cu cap" formatori de opinie (a se traduce frica). Ati saracit poporul, l-ati smintit si mai aveti tupeul ma "new starpituri" (alias stapler) sa aratati cu degetul ba bagabontilor asmutiti dibaci de servicii diverse.
4.   Securistii trantesc oamenii cu capul pe trotuar ? trimis de
(19 aug 2013, 23:55:50
ba da intelegence metode , si cum mai reduceti voi la tacere oamenii ?
5.   Deci voi secustistii bagati ceva in gura poporului trimis de
(20 aug 2013, 00:09:31
Aha, da bine dezvolta. Si ce perversiuni mai aveti voi securistii cu poporul. Sper ca nu esti popovici sau tolomac desi te recomanda profilulul "psihologic".
5.1  RE: Deci voi secustistii bagati ceva in gura poporului trimis de
(20 aug 2013, 10:28:58
Stârnești silă și milă în același timp.
Trăiești în ”lumea” ta înțesată de securiști. Sigur ești cu capu!
Paranoia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei