Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 191 (5398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Motociclist rănit într-un accident petrecut pe bdul George Enescu din Suceava

Luni, 19 August 2013 (16:34:38)

Un motociclist a fost rănit într-un accident produs duminică, pe bdul George Enescu din municipiul Suceava, de un şofer de 77 de ani, care nu i-a acordat prioritate.

Duminică, la ora 14.40, pe bdul George Enescu, Ioan M., de 77 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia cu strada Grigore Ureche, a efectuat manevra de întoarcere fără a se asigura şi fără a acorda prioritate de trecere motocicletei conduse regulamentar de Virgiliu G., de 41 ani, din  localitate.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit.

„Ambii conducători de autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi  li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclist rănit într-un accident petrecut pe bdul George Enescu din Suceava.
 Vizualizări articol: 3214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Motociclist rănit într-un accident petrecut pe bdul George Enescu din Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DONATOR DE ORGANE! trimis de
(19 aug 2013, 14:13:56
La ora 14:45 sa intamplat accidentul. eram de fata cand acel motociclist sau donator de organe a intrat la semaforul din intersectia MARASESTI pe culoarea galbena care sa schimbat in rosu, cu peste 100 km /h. Urca pe str. MARASTI. Era in pantaloni scurti. Norocul dobitocului a fost ca purta casca de protectie ca altfel rumegusul din capul lui ramanea pe trecerea de pietoni din fata la Bebelusul. Si soferul daciei de culoare rosie este de vina ca nu a apreciat distanta intre masina lui si boul de pe motocicleta. Animalul ala a intrat ca un glonte in portiera daciei. daca nu era dacia si erau pietoni? ce dracu mai mancati rahat astia de la monitorul daca sunteti pe nicaieri din orice punct de vedere.
2.   Pt. Luca Valentin! trimis de
(19 aug 2013, 15:34:32
frate! eu am permis de 35 de ani luat in academia tehnica militara nu pe euro sau in arges cum spui tu. dobitocul cu motocicleta ,fiind 2 treceri de pietoni succesive trebuia sa reduca viteza nu sa mearga ca pe tarla. nu sunt ruda cu soferul. nici ala nu avea ce cauta la volan la varsta lui. sa-ti fie clar stimate dom. am lucrat ofiter superior in serviciul circulatie. revizuieste-ti chestionarul ca si tu ai luat permisul pe euro sau in ARGES.
3.   Pentru qwer50 trimis de
(19 aug 2013, 19:02:06
crezi ca daca ai fost ofiter superior iti este permis sa vorbesti la adresa cuiva cu apelative de genul "donator de organe,dobitoc,bou,animal" ori aici se vede scoala securitatii din comunism ,comunism in care va credeati superiori oricui indiferent de etnie,educatie sau varsta, in care erati invatati sa loviti intai si dupa aia sa puneti intrebari,sa jigniti,si sa faceti un profesor de universitate sa se simta carpa voastra. Domnule...... ofiter masurati-va cuvintele si lasati organele abilitate sa stabileasca vinovatia unuia sau altuia iar pe dumneavoastra va sfatuiesc sa mergeti sa va plimbati nepotii in parc,in cazul in care aveti, si poate invatati ceva de la ei ,cum ar fi bunul simt,....si nu se stie poate intr-o zi unul va ajunge motociclist.....cu respect.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei