Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 187 (5394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Magazin care vinde en-gros etnobotanice şi manuale pentru creşterea marijuanei, deschis pe internet

Miercuri, 14 August 2013 (15:20:57)

Un adevărat magazin pentru vânzarea en-gros de etnobotanice către dealerii de droguri din România, seminţe pentru cultivarea canabisului şi a ciupercilor cu efect halucinogen, precum şi manuale pentru creşterea marijuanei, a fost deschis online şi îşi face reclamă de site-uri de socializare.

După ce, cu doi ani în urmă, etnobotanicele au fost interzise în România, o parte dintre patronii aşa-ziselor "magazine de vise" şi-au mutat rapid afacerile pe internet, chiar dacă vânzarea acestor substitute ale drogurilor se pedepseşte cu închisoarea, iar pedeapsa poate ajunge până la opt ani de detenţie.

În aceste condiţii, pentru aprovizionarea cu marfă a dealerilor de etnobotanice, a fost înfiinţat pe internet chiar şi un veritabil complex comercial destinat vânzărilor în cantităţi mari, de unde doritorii se pot aproviziona cu marfă. Condiţia impusă cumpărătorilor este să ia produse în valoare de cel puţin 500 de lire sterline sau echivalentul în lei al acestei sume, la cursul valutar din ziua în care se face comanda.

Pe site-ul respectiv, dealerii pot alege droguri din diferite categorii, pentru toate gusturile şi nevoile, cum s-ar spune. Astfel, există "ierburi extrem puternice" şi "ierburi foarte puternice", "pastile pentru petrecere", "produse pentru sex", "răşini solide", "săruri de baie" etc.

Preţurile variază între opt lire sterline, care reprezintă preţul pentru un plic de aşa-zise "ierburi puternice", şi 12 lire, atât cât costă un plic de "răşini solide" sau de "sare de baie".

Afacerile par să meargă bine, în condiţiile în care, spre exemplu, stocurile de "salvia divinorum" - scoasă la vânzare în trei sortimente - sunt "epuizate".

În afara acestor substanţe, se pot achiziţiona en-gros şi articole pentru prizat, narghilele, pipe, măcinătoare, cântare şi balanţe dar şi o gamă variată de seminţe şi kit-uri de creştere pentru cultivarea, la domiciliu, a plantelor cu efect halucinogen.

Mai mult, la magazinul en-gros virtual există la vânzare şi o gamă de manuale "de grădinărit", pentru creşterea marijuanei.

Reprezentanţii Poliţiei Române au declarat, pentru MEDIAFAX, că site-urile care comercializează etnobotanice sunt monitorizare, în vederea identificării persoanelor care încalcă legea cu privire la vânzarea produselor de acest tip.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazin care vinde en-gros etnobotanice şi manuale pentru creşterea marijuanei, deschis pe internet.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Magazin care vinde en-gros etnobotanice şi manuale pentru creşterea marijuanei, deschis pe internet1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei