Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 187 (5394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu a început cursurile la CERONAV pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă

Miercuri, 14 August 2013 (14:33:14)

Preşedintele Traian Băsescu a început cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), pregătirea, care se va încheia săptămâna viitoare, făcându-se la vila de protocol de la Neptun.

Potrivit directorului general al CERONAV, Ovidiu Cupşa, Traian Băsescu a început, luni, cursurile de reconfirmare a brevetului, pe care le face la vila de protocol de la Neptun.

"Este într-un program de pregătire personală, începând de luni, instructorul desemnat să conducă programul deplasându-se la locaţia solicitată de cursant (vila de protocol de la Neptun - n.r.). Există o asemenea procedură", a declarat Ovidiu Cupşa.

El a mai spus că după ce termină programul de pregătire personală, "probabil la sfârşitul săptămânii viitoare", Traian Băsescu urmează să îşi dea competenţele pe simulator, la centru.

Ovidiu Cupşa a precizat că preşedintele a solicitat program personal de urgenţă pentru reconfirmare şi a achitat 2.300 de lei, faţă de tariful obişnuit de 1.500 de lei, iar cursul va dura aproximativ două săptămâni, în loc de cinci zile cât este în mod normal.

Directorul CERONAV a mai spus că reconfirmarea brevetului de comandant nu-i va da dreptul preşedintelui să navigheze, în acest sens fiind necesară şi efectuarea cursurilor IMO.

Preşedintele Traian Băsescu a urmat cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant în august 2007, tot la CERONAV, iar acestea au expirat în august 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a început cursurile la CERONAV pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu a început cursurile la CERONAV pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei