Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 187 (5394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Analiză

Prefectul Florin Sinescu afirmă că spitalele sucevene nu au probleme financiare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că nici un spital din judeţ nu va avea probleme financiare până la sfârşitul acestui an. Sinescu s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu managerii tuturor spitalelor din judeţul Suceava, în cadrul şedinţei fiind evaluate şi analizate planurile de măsuri organizatorice întocmite de fiecare unitate spitalicească pentru a se încadra în bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat.

În urma întâlnirii de ieri, prefectul Florin Sinescu a precizat că toate spitalele se încadrează în bugetele de venituri şi cheltuieli aprobate, în condiţiile asigurării sumelor contractate cu CAS Suceava, cât şi a celor contractate prin Direcţia de Sănătate Publică Suceava, pentru programele şi acţiunile finanţate de către Ministerul Sănătăţii, pentru perioada octombrie – decembrie 2013.

Sinescu a mai arătat că în cadrul întâlnirii s-a punctat necesitatea şi oportunitatea formulării unei propuneri de modificare a prevederilor Ordinului nr. 246/248 din 22 februarie 2013 privind aprobarea nivelului maxim al cheltuielilor de personal aferent bugetului general centralizat al unităţilor administrativ-teritoriale pentru anul 2013, pe judeţe şi municipiul Bucureşti. „Propunerea de modificare a fost făcută în sensul ca unităţile spitaliceşti să fie scoase de sub incidenţa actului normativ, motivat de faptul că acestea au venituri suficiente pentru acoperirea cheltuielilor de personal dar sunt constrânse să se încadreze în plafonul cheltuielilor de personal alocat de către Administraţia Financiară”, a explicat prefectul judeţului Suceava.

Nu în ultimul rând, Florin Sinescu le-a atras atenţia managerilor spitalelor să urmărească permanent realizarea măsurilor stabilite pentru încadrarea în volumul de cheltuieli aprobat şi în acelaşi timp să dispună măsurile necesare creşterii veniturilor încasate, astfel încât calitatea actului medical să fie pe măsura aşteptărilor pe care le au sucevenii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Florin Sinescu afirmă că spitalele sucevene nu au probleme financiare.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul Florin Sinescu afirmă că spitalele sucevene nu au probleme financiare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei