Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 160 (5367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Ponta, ca ministru interimar al Transporturilor,trebuie să clarifice privatizarea CFR Marfă

Duminică, 14 Iulie 2013 (14:50:15)

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Victor Ponta, ca ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice procesul de privatizare a CFR Marfă şi de ce managementul privat nu poate funcţiona la societăţile unde MT este proprietar.

"Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice pentru opinia publică procesul de privatizare a CFR Marfă, lăsat în ceaţă totală de către fostul ministru Relu Fenechiu, pe care acum domnul Ponta şi domnul Crin Antonescu îl laudă ca fiind un ministru foarte competent", a spus Stolojan.

În opinia sa, ministrul interimar al Transporturilor va trebui să clarifice pentru opinia publică şi pentru pieţele de capital de ce managementul privat nu poate funcţiona la societăţile, la companiile din administrarea sau unde Ministerul Transporturilor exercită calitatea de proprietar – CFR SA, compania care administrează infrastructura feroviară, şi Tarom.

"Domnul Ponta trebuie să explice de ce interesele de partid ale USL nu lasă managementul privat să poată funcţiona în aceste companii, de ce în România orice metodă a economiei de piaţă nu funcţionează atunci când e promovată de către guvern aşa cum trebuie", a declarat Stolojan.

Pe de altă parte, acesta a spus că în cazul fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu justiţia îşi va urma mai departe cursul.

"Deranjantă este însă poziţia lui Victor Ponta, a lui Crin Antonescu şi a altor colegi din USL, care încearcă să ne demonstreze cât de competent a fost acest ministru, când, de fapt, sunt lucruri care s-au petrecut sub coordonarea Ministerului Transporturilor şi ridică mari semne de întrebare pentru investitorii străini, ca procesul de privatizare al CFR Marfă sau ca eşecul, imposibilitatea managementului privat la o serie de companii care ţin de acest minister", a conchis Theodor Stolojan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Ponta, ca ministru interimar al Transporturilor,trebuie să clarifice privatizarea CFR Marfă.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Ponta, ca ministru interimar al Transporturilor,trebuie să clarifice privatizarea CFR Marfă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei