Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2012 - Anul XVII, nr. 295 (5200)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O ambulanţă încearcă de aproape 14 ore să ajungă la o urgenţă, la 13 kilometri distanţă de Huşi

Luni, 17 Decembrie 2012 (15:15:44)

O ambulanţă din judeţul Vaslui încearcă de aproximativ 14 ore să ajungă într-o localitate situată la 13 kilometri de Substaţia de Ambulanţă Huşi, la o bătrână de 80 de ani, cu probleme grave de sănătate, până în prezent reuşind să parcurgă, însoţită de un utilaj de deszăpezire, zece kilometri.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui, autosanitara a plecat în misiune din municipiul Huşi în cursul nopţii de duminică spre luni, la ora 1.00, în urma unui apel venit din localitatea Tăbălăşeşti, pentru o bătrână de 80 de ani, cu probleme grave de sănătate.

Cu un utilaj de deszăpezire antemergător, ambulanţa a reuşit să parcurgă, în 14 ore, aproximativ zece kilometri, pe drumul judeţean DJ 244D Huşi - Avereşti.

"Din păcate, drumurile înzăpezite ne creează mari probleme în a ajunge la solicitările din mediul rural. Este şi cazul acestei intervenţii în localitatea Tăbălăşeşti, unde o ambulanţă este plecată în misiune de azi-noapte, fiind nevoiţi să facem chiar şi schimbul de echipaj. Mai avem de parcurs vreo trei kilometri până la domiciliul pacientei de 80 de ani, cu observaţie de hemoragie digestivă superioară, însă nu vă pot spune când vom ajunge", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Serviciul de Ambulanţă Vaslui a solicitat şi sprijinul elicopterului SMURD de la Iaşi, răspunsul fiind unul negativ din cauza condiţiilor improprii de zbor.

Două drumuri naţionale principale şi cinci drumuri judeţene sunt în continuare blocate în Vaslui, iar pe drumul european E581 se circulă cu restricţii pentru TIR-uri din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului din ultimele 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O ambulanţă încearcă de aproape 14 ore să ajungă la o urgenţă, la 13 kilometri distanţă de Huşi.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O ambulanţă încearcă de aproape 14 ore să ajungă la o urgenţă, la 13 kilometri distanţă de Huşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei