Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2012 - Anul XVII, nr. 255 (5160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă începând de miercuri noapte

Miercuri, 31 Octombrie 2012 (14:04:39)

Circulaţia pe DN 7 C Transfăgărăşan, care face legătura între Muntenia şi Ardeal peste Masivul Făgăraş, va fi închisă, începând de miercuri noapte, pe sectorul de drum cuprins între Piscu Negru, judeţul Argeş, şi Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu, urmând să se redeschidă în 30 iunie 2013.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADR), decizia a fost luată în conformitate cu regulamentul de funcţionare a DN 7 C Transfăgărăşan şi având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă "ce pot periclita siguranţa circulaţiei prin căderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri şi pericol de polei".

Conform sursei citate, circulaţia pe DN 7C Transfăgărăşan va fi închisă până în 30 iunie 2013, sectorul de drum închis traficului urmând a fi semnalizat corespunzător.

Astfel, zona va fi semnalizată cu panouri amplasate la intrările pe DN 7C, în comuna Bascov din judeţul Argeş şi în localitatea Cârţişoara din judeţul Sibiu, dar şi în alte puncte de pe şosea, iar porţile tunelului de la Bâlea Lac, care asigură legătura între judeţele Argeş şi Sibiu, vor fi închise şi blocate de drumari.

DN 7 C este un drum cu regim special, iar măsura închiderii circulaţiei a fost luată în fiecare an la început de noiembrie de către administratorul şoselei, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri din România, în condiţiile în care carosabilul nu poate fi deszăpezit pe timpul iernii, în zonă existând risc mare de producere a avalanşelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă începând de miercuri noapte.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă începând de miercuri noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei