Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2012 - Anul XVII, nr. 252 (5157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Presa a făcut din Becali un soi de supervedetă adesea comică a politicii româneşti

Duminică, 28 Octombrie 2012 (13:29:30)

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani", transmisă de Pro TV, că mass-media au făcut din Gigi Becali un "soi de supervedetă, adesea comică" a politicii româneşti, el arătând că prezenţa acestuia pe listele USL e socotită "acceptabilă".

"Gigi Becali are în politica din România importanţa pe care dumneavostră i-aţi acordat-o - mai mare, mai mică. Nu PNL, nu USL au făcut din Gigi Becali un soi de supervedetă, adesea comică, a politicii româneşti, ci relaţia sa cu mass-media", a spus Antonescu.

El a spus că prezenţa lui Becali pe listele USL e considerată "acceptabilă".

"Din punctul nostru de vedere, într-un asemenea moment, în care am construit o mare coaliţie, prezenţa lui Gigi Becali a fost socotită acceptabilă . Că se face o discuţie enormă în jurul lui Gigi Becali e opţiunea dumneavostră, a presei", a adăugat Antonescu.

El a precizat, răspunzând unei întrebări, că prezenţa lui Becali în PNL este formală şi că nu se pune problema să aibă funcţii în partid sau să i se dea funcţii administrative cum e cea de ministru.

"Acordul constă în această asociere şi în candidatura domnului Becali. Prezenţa în PNL e formală. (...) Dacă după alegeri Gigi Becali va dori că continuie activitatea cu partidul său, să devină deputat independent, să devină un deputat independent inclus în majoritatea USL sau să se integreze cu adevărat în PNL – asta e opţiunea domniei sale şi la o asemenea opţiunea vom vedea atunci. Dar nu se pune acum problema să aibă nişte funcţii în PNL sau prim-ministru", a răspus Antonescu, întrebat dacă USL îi va da lui Becali funcţii după parlamentare sau îl va face ministru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Presa a făcut din Becali un soi de supervedetă adesea comică a politicii româneşti.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Presa a făcut din Becali un soi de supervedetă adesea comică a politicii româneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei