Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2012 - Anul XVII, nr. 229 (5134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vlădan, către poliţistul pe care l-a sunat după masacrul de la Perla: Sunt nebun, am făcut-o

Luni, 1 Octombrie 2012 (18:03:55)

Poliţistul sunat de Gheorghe Vlădan imediat după masacrul de la coaforul Perla a relatat luni, în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti, discuţia avută cu acesta la câteva zeci de secunde după atac, în care ucigaşul i-a spus "sunt nebun, am făcut-o".

Comisarul şef Dan Gabriel Enache, din cadrul Poliţiei Sectorului 6, a fost audiat luni, în calitate de martor în procesul în care Gheorghe Vlădan este judecat pentru omorârea a două persoane şi rănirea altor şase în 5 martie, la salonul de coafură Perla din sectorul 1 al Capitalei.

Enache a povestit instanţei că l-a cunoscut pe Vlădan încă din 1997 şi că, până la data masacrului, a avut cu acesta exclusiv o relaţie de amiciţie.

Poliţistul susţine că la 5 martie, în jurul orei 17:30, Gheorghe Vlădan l-a contactat pe telefonul mobil şi i-a spus că a intrat în coaforul Perla, unde şi-a împuşcat soţia şi alte câteva persoane. "Sunt nebun. Îmi cer scuze faţă de tine şi faţă de familia ta. Am făcut-o, nu ştiu dacă mai trăieşte, trebuie să închid pentru că am sunat la 112 şi vine Poliţia", a reprodus martorul cuvintele lui Vlădan.

Enache a adăugat că, la un moment dat, a auzit sirenele maşinilor de poliţie, iar conversaţia s-a încheiat brusc.

În continuare, instanţa a audiat-o pe Gabriela Mândreanu, manager al salonului Perla, care a descris "tabloul" găsit în interiorul coaforului, la 30-40 de minute după atacul armat al lui Vlădan. "Am intrat în salon şi era ca după război. Imagini de coşmar, am văzut-o pe Vlădan Felicia, care era decedată, şi pe celelalte colege, care nu fuseseră rănite şi care se tăvăleau de durere şi de spaimă", a declarat managerul salonului

Judecătorii au audiat şi un bărbat care a povestit că, în momentul în care Gheorghe Vlădan a început să tragă, se găsea la un magazin din apropierea salonului de coafură. Acesta a spus că a privit pe geam cum Vlădan a tras, după care l-a văzut pe acesta cum a îndreptat arma spre el şi a tras un glonţ prin vitrina coaforului, încercând să-l ucidă.

Avocata lui Gheorghe Vlădan, Eugenia Rădoi, a cerut instanţei să citeze ca martor şi un medic care să explice ce efecte au pastilele luate de Vlădan înaintea masacrului, pentru a se demonstra astfel că acuzatul ar fi putut să nu aibă discernământ atunci când a scos arma şi a început să tragă.

Apărătorii unora dintre victime au solicitat, la rândul lor, ca la termenul următor al procesului, stabilit de instanţă pentru 29 octombrie, să fie citat şi un vecin al lui Vlădan care, de-a lungul timpului, a depus pe numele acestuia mai multe plângeri, încercând să demonstreze că reclamatul avea, în general, o fire violentă.

La 5 martie, Gheorghe Vlădan a deschis focul în incinta unui coafor de la Perla unde lucra soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane au fost rănite. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vlădan, către poliţistul pe care l-a sunat după masacrul de la Perla: Sunt nebun, am făcut-o.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlădan, către poliţistul pe care l-a sunat după masacrul de la Perla: Sunt nebun, am făcut-o0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei