Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2012 - Anul XVII, nr. 226 (5131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedinţia menţionează că Ponta a fost prezent la CSAT şi nu spune nimic despre plecarea sa

Joi, 27 Septembrie 2012 (16:11:49)

 

Administraţia Prezidenţială precizează în comunicatul dat publicităţii la finalul şedinţei CSAT de joi că premierul Victor Ponta a fost prezent la reuniune, însă nu face nicio referire la faptul că acesta a părăsit Palatul Cotroceni înainte de final.

"La şedinţă au participat prim-ministrul Guvernului României, Victor-Viorel Ponta; viceprim-ministrul Guvernului României, ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu; ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa; ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu; ministrul Justiţiei, Mona-Maria Pivniceru; ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Daniel Chiţoiu; directorul Serviciului Român de Informaţii, George-Cristian Maior; directorul Serviciului de Informaţii Externe, Teodor-Viorel Meleşcanu; şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă; consilierul prezidenţial pentru Securitate Naţională, Iulian Fota; secretarul CSAT, general Ion Oprişor, și purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Bogdan Oprea. La şedinţă au mai participat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu-Ioan Silaghi şi secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu", se arată în comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Premierul Victor Ponta a plecat, miercuri, de la şedinţa CSAT, după 30-40 de minute de la debut, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale. Conform surselor citate, şedinţa CSAT a continuat.

Jurnaliştii aflaţi la Palatul Cotroceni nu au putut să îl întrebe pe premier de ce a plecat de la şedinţă, deoarece ziariştii nu au acces decât la Centrul de presă.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Administraţia prezidenţială nu a făcut niciun comentariu în legătură cu plecarea premierului de la şedinţa CSAT.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedinţia menţionează că Ponta a fost prezent la CSAT şi nu spune nimic despre plecarea sa.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedinţia menţionează că Ponta a fost prezent la CSAT şi nu spune nimic despre plecarea sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei