Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2012 - Anul XVII, nr. 187 (5092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Duşa şi Stroe spun că este posibil ca şi lor să le fie interceptate convorbirile

Luni, 13 August 2012 (18:24:56)

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, şi ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, au declarat, întrebaţi dacă se aşteaptă ca şi lor să le fie interceptate convorbile ca foştilor miniştrii Ioan Rus şi Victor Paul Dobre, că "este posibil", dar să se facă însă "în cadru legal".

Întrebaţi, luni, într-o conferinţă de presă, la Craiova, dacă se aşteaptă ca şi lor să le fie interceptate convorbile precum foştilor miniştrii Ioan Rus şi Victor Paul Dobre, Mircea Duşa şi Radu Stroe au răspuns că "este posibil" să se întâmple acest lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este posibil, dar sper ca cei care o fac să respecte legea şi numai legea", a declarat Mircea Duşa.

"Sigur că este posibil să fim interceptaţi, vorba domnului ministru sperăm să se facă însă în cadru legal. Legal înseamnă ca interceptările să se facă la cererea procurorului cu aprobarea judecătorului pentru motive temeinice. Sigur că nu ştim noi ce au ei pe acolo, dar dacă se întâmplă ceva, sperăm să se facă legal", a spus şi Radu Stroe.

Totodată, Radu Stroe a spus că se îndoieşte că Victor Paul Dobre ar fi putut să falsifice listele electorale aşa cum este acuzat.

"Mă intrigă problema cu Victor Dobre. Pur şi simplu Victor Dobre este acum acuzat de tentativă de falsificare a listelor electorale. Eu nu ştiu ce indicii şi ce probe au, dar mă îndoiesc că Victor Dobre era capabil şi dispus să facă aşa ceva. Am şi eu dreptul să am îndoiala asta", a declarat Radu Stroe.

Cei doi miniştrii au participat, la Craiova, la o întâlnire cu autorităţile locale din regiunea Oltenia, care a fost organizată la Prefectura Dolj, în cadrul căreia au fost discutate problemele din adminitraţia publică locală.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut Camerei Deputaţilor avizul pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Administraţiei Victor Paul Dobre care, alături de secretarul de stat Ioan Căbulea, a înaintat Curţii Constituţionale o adresă prin care precizau că MAI nu-şi poate asuma numărul de alegători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Duşa şi Stroe spun că este posibil ca şi lor să le fie interceptate convorbirile.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duşa şi Stroe spun că este posibil ca şi lor să le fie interceptate convorbirile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei