Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2012 - Anul XVII, nr. 187 (5092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pe Messi l-am văzut, urmează Bolt?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În cele din urmă, deşi nu mai speram, am ajuns la amicalul lui Dinamo cu Barcelona. Pe lângă masa presei biletele costaseră aproape 300 de lei, cam tot pe-atâta vizavi, la tribuna a doua. Îngrozitor de scump pentru un meci, totuşi, amical. De aceeaşi părere au fost şi destui alţi pasionaţi de fotbal, din moment ce multe locuri au rămas libere. Nu aveam aşteptări speciale de la acest meci, îmi doream doar să-l observ pe viu pe Messi. Nu se poate spune că s-a menajat, accelerările cu mingea la picior fac parte din firea lui, sunt ca reflexele condiţionate. Dar, în rest, n-a depus nici un fel de efort şi adevărul este că nici n-ar fi avut motive. Gazonul era îngrozitor, iar Dinamo dădea o replică fricoasă, care nu îmbia la spectacol. A avut, cu îngăduinţă, vreo două ocazii de gol, târziu, în repriza secundă. În opinia mea, dacă tot ai şansa să joci un amical cu Barcelona, de ce nu ai face-o curajos?, că doar importante nu sunt cele trei puncte, conform clişeului. Mi-a plăcut fundaşul Coulibaly, poate fi un câştig. La trecerea prin zona mixtă, Messi a mai făcut un dribling, lăsând cu buza umflată puhoiul de fotoreporteri şi de ziariste, dar şi pe cei câţiva fani strecuraţi acolo. A fost scos prin altă parte, unde se pare că avea programată o întâlnire cu suporteri cu handicap, aflaţi în cărucior. Presa s-a consolat cu Villa, cel care era cam nevorbit după atâtea luni de convalescenţă.

S-a terminat şi Olimpiada, Brazilia a zbârcit-o la fotbal, golul secund al mexicanilor aducându-mi aminte de reuşitele lui Zidane, dintr-o altă finală cu brazilieni. Dar, dacă aş fi curios să văd pe cineva de la Londra cu mingea la picior, acela nu ar fi un fotbalist. Usain Bolt îl tot curtează prin declaraţii pe Sir Alex Ferguson şi chiar cred că poate fi o soluţie interesantă pentru postul de atacant. Poate nu chiar la nivel de Manchester United, dar măcar la o echipă cu obiective mai modeste, ca să nu mai punem la socoteală că ar fi o colosală lovitură de marketing. Omul care îi lasă în urmă cu câţiva metri pe cei care trăiesc din sprint, ca să fie sigur că fentează ofsaidul, ar pleca din terenul propriu şi tot s-ar prezenta singur în faţa portarului. Nu i-ar mai trebui decât oarecari abilităţi tehnice şi ceva îmi spune că Bolt le are.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe Messi l-am văzut, urmează Bolt?.
 Vizualizări articol: 1203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pe Messi l-am văzut, urmează Bolt?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei