Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iun 2012 - Anul XVII, nr. 147 (5052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fotoreporter din Polonia, bătut şi tâlhărit în tren în judeţul Arad, unde urma să facă un reportaj

Miercuri, 27 Iunie 2012 (14:50:00)

Un fotoreporter din Polonia a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad după ce a fost bătut şi tâlhărit într-un tren, el reclamând Poliţiei că incidentul a avut loc marţi seară, în judeţul Arad, unde urma să facă un reportaj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fotoreporterul, care are 45 de ani, a făcut reclamaţia la Poliţia Feroviară Arad, imediat ce a coborât din tren în gara din municipiu, afirmând că a fost bătut.

Incidentul a avut loc între Curtici şi Arad, la scurt timp după ce trenul a intrat în ţară, bărbatul reclamând că i-au fost furate lucrurile personale, între care două aparate de fotografiat şi o cameră video.

Bărbatul era rănit, iar poliţiştii au chemat o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad.

"Bărbatul era confuz şi i s-au făcut analize generale şi un computer tomograf. S-a constatat că avea un traumatism cranian, o contuzie cervicală şi îi curgea sânge din nas. A stat în spital câteva ore, după care a dorit să părăsească unitatea pe propria răspundere, semnând în acest sens", a declarat, miercuri, managerul spitalului, Teodora Olariu.

Biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad a confirmat existenţa unei sesizări în acest caz de tâlhărie, afirmând că au fost începute cercetări.

Fotoreporterul polonez provine din oraşul Opole, care este centrul adminsitrativ al voievodatului cu acelaşi nume, şi urma să facă un reportaj despre judeţul Arad, care este înfrăţit cu această regiune. Jurnalistul urma să participe, la sfârşit de săptămână, şi la un festival internaţional de gastronomie, organizat de Consiliul Judeţean Arad.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Arad, jurnalistul şi-a exprimat dorinţa de a părăsi ţara, iar instituţia caută soluţii pentru a-i asigura întoarcerea în Polonia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotoreporter din Polonia, bătut şi tâlhărit în tren în judeţul Arad, unde urma să facă un reportaj.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotoreporter din Polonia, bătut şi tâlhărit în tren în judeţul Arad, unde urma să facă un reportaj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei