Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iun 2012 - Anul XVII, nr. 147 (5052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activităţi

Tabăra de vară în limba engleză, pentru copiii între 9 şi 14 ani, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Elevii cu vârste între 9 şi 14 ani sunt aşteptaţi să-şi petreacă o săptămână din această vară într-o tabără de limba engleză la Gura Humorului. Tabăra este organizată de Asociaţia 7x7 pentru Educaţie şi promovează o temă de curs şi de tabără care reprezintă o ofertă unică în România astăzi, şi anume „Let’s Discover Who We Are Within a UNESCO World Heritage Site: Voroneţ, Bucovina”.

Proiectul de tabără se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 şi 14 ani. Programată anul acesta pentru săptămâna 11-18 august, în perioada de desfăşurare a Festivalului Medieval de la Suceava, tabăra oferă copiilor şansa unei călătorii în timp, până în vremea lui Ştefan cel Mare, şi şansa unei călătorii în spaţiu, atât la Voroneţ, cât şi la celelalte biserici pictate din patrimoniul Mondial UNESCO. Finalitatea programului de tabără vizează implicarea copiilor în crearea costumelor şi decorurilor necesare pentru organizarea unui Festival medieval la final de tabără şi participarea cu un program distinct în cadrul Festivalului de Artă Medievală Suceava - ediţia 2012.

Cristina Pupăză, fondator şi preşedinte al Asociaţiei 7x7 pentru Educaţie, a declarat: „Din experienţa anului trecut, am constatat că tabăra noastră nu e pentru orice fel de copil, nici pentru orice fel de părinte, ci pentru cei care visează frumos în şi despre România şi vor să înveţe să-şi exprime gândurile şi emoţiile în linii, sunete, culori şi cuvinte, în limba română şi în limba engleză”.

Mai multe informaţii legate de taberele şi activităţile Asociaţiei 7x7 pentru Educaţie pot fi găsite pe site-ul www.7x7edu.com, tot acolo fiind disponibil şi formularul de înscriere în tabără.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabăra de vară în limba engleză, pentru copiii între 9 şi 14 ani, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tabăra de vară în limba engleză, pentru copiii între 9 şi 14 ani, la Gura Humorului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei