Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mai 2012 - Anul XVII, nr. 108 (5013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gimnastele junioare, patru medalii în finalele pe aparate la CE

Duminică, 13 Mai 2012 (13:26:54)

 

Delegaţia României şi-a mărit numărul de medalii la Campionatele Europene de la Bruxelles cu încă patru, cucerite, duminică, în finalele pe aparate de junioarele Alina Stănilă, Andreea Munteanu şi Silvia Zarzu.

În finala de la sărituri, Alina Stănilă a fost notată cu 13.866, performanţă care i-a adus medalia de argint. Stănilă a fost depăşită de Chantysha Netteb (Olanda, 14.133), medalia de bronz revenind rusoaicei Maria Harenkova (13.099).

Sportiva din Rusia a cucerit aurul european în finala de la bârnă (14.766), medalia de argint fiind câştigată de Andreea Munteanu (14.433), iar cea de bronz de italianca Elisa Maneghini (14.233).

La sol, în ultima finală a competiţiei junioarelor, Silvia Zarzu a obţinut nota 13.933, cu care a cucerit medalia de argint, iar Andreea Munteanu a încheiat cu 13.900 şi medalie de bronz. Finala la sol a fost câştigată de rusoaica Maria Harenkova (14.233).

Începând cu ora 15.00 este rândul senioarelor să intre în finalele pe aparate, Sandra Izbaşa - sărituri, Cătălina Ponor - bârnă şi sol, Larisa Iordache - bârnă şi sol. Iordache a fost calificată de pe locul 8 şi în finală la paralele, dar antrenorii au decis să o protejeze, urmând să ia startul doar la bârnă şi sol.

În primele trei zile de competiţie, delegaţia tricoloră a mai obţinut două medalii de bronz, la nivelul junioarelor, în concursul pe echipe şi la individual-compus, prin Andreea Munteanu, dar şi pe cea de aur, cu echipa senioarelor, după patru ani de la ultima performanţă similară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gimnastele junioare, patru medalii în finalele pe aparate la CE.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gimnastele junioare, patru medalii în finalele pe aparate la CE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei